Raambelettering

Heb je een pand waarbij de ramen goed zichtbaar zijn vanaf de weg? En ligt jouw bedrijf op een locatie waar veel voorbijgangers langskomen? Met raambelettering vergroot jij de zichtbaarheid van jouw organisatie.

Je kan deze vorm van reclame inzetten voor “normale” promotie, maar ook acties breng je eenvoudig onder de aandacht. Raambelettering is namelijk eenvoudig te verwijderen, dus leent het zich perfect voor een tijdelijke eyecatcher!

Jouw bedrijf in de spotlight?

Kies voor raambelettering

 • Gratis ontwerp van jouw raambelettering

 • Aanbreng belettering mogelijk op locatie

 • 3 jaar garantie op jouw belettering

Gratis en vrijblijvend

Raambelettering een échte eyecatcher!

Creëer meer zichtbaarheid.

Raambelettering trekt aandacht

Met raambelettering maak je eenvoudig jouw boodschap duidelijk of laat je zien in welk pand jouw bedrijf gevestigd is. De mogelijkheden zijn eindeloos. Alleen een logo, in combinatie met teksten en beelden of zelfs een full colour foto ontwerp. Trek de aandacht van voorbijgangers met een boodschap die prikkelt!

Raamfolies met zonwerende of isolerende functie

Raamfolies worden vaak ingezet voor meer privacy of als decoratie. Maar wist je dat raamfolies ook een zonwerende of isolerende functie kunnen hebben? En dat terwijl ze ook nog een boodschap of verhaal vertellen. Een win-win situatie dus! Veel om over na te denken: welke boodschap wil je verspreiden en voor welk folie kies je? Wij adviseren je, zodat jij de juiste keuze kunt maken en jouw raampartij opvalt!

Voordelen

De pluspunten van raambelettering

 • Goedkope manier van reclame maken.
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media.

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen kan de belettering er al binnen 1 week worden aangebracht.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je de belettering wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Raambelettering is eenvoudig te verwijderen en daardoor aanpasbaar.