window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in visuele communicatie
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 109 beoordelingen

Raamfolie en gevelbord voor Haarpunt Danine

Raamfolie en gevelbord voor Haarpunt Danine

2018-11-30T17:38:10+00:0030 november 2018|Sign & Belettering|

Mull2media heeft het bedrijfspand van Haarpunt Danine voorzien van signing. Zo is er raamfolie aangebracht en is er een gevelbord geplaatst. Daarmee is de nieuwe kapsalon in Beltrum klaar voor de start!

Reclame op maat

We hebben de drie winkelruiten en de entree voorzien van Etchted glass folie (ook wel raamfolie genoemd) met het nieuwe logo. Dit is niet alleen fraai en opvallend, maar ook geschikt vanuit privacyoverwegingen. Ook hebben we een gevelbord gemonteerd, zodat het bedrijf vanaf de straat goed te herkennen is.

Montage op locatie

Wij hebben de gevelreclame in eigen huis geproduceerd en tevens de montage voor onze rekening genomen. Bekijk hieronder het resultaat. Wil jij ook opvallend en stijlvolle raambelettering en/of pandaankleding? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer