Reclamebord voor binnen.

Ideale bedrijfscommunicatie.

In veel gevallen wordt er bij een reclamebord gedacht aan borden aan het pand, langs de weg of bij de vereniging. Maar er zijn ook reclamebord toepassingen uitsluitend voor binnen gebruik.

Bij Mull2media hebben we diverse mogelijkheden op het gebied van reclameborden. Denk hierbij aan wegbewijzering of borden aan de muur, POS materiaal, borden in supermarkten. Het is echt ideaal voor bedrijfscommunicatie.

Meer over reclameborden

Daarom kies je voor reclamebord voor binnen door Mull2media

  • Persoonlijk contact en meerdere correctierondes;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;

  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd;

  • Snelle levering van jouw flyers>;
  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk.
Neem contact met ons op

Gratis en vrijblijvend

Reclameborden zijn échte eyecatchers.

Ideaal voor promotie.

Reclameborden zijn echte eyecatchers en dus ideaal voor promotie. Ook als je eenmaal een potentiële klant binnen hebt, zijn er nog volop redenen om een reclamebord binnen toe te passen. Denk hierbij aan het promoten van jouw product, actie of als decoratie.

Mull2media maakt voor diverse bedrijven reclameborden. Deze borden hebben maar één voornamelijk doel: opvallen. Ze zijn uitstekend in te zetten voor jouw bedrijfscommunicatie bij kantoren.

Meer over binnenreclame
Bewegwijzering Doetinchem Achterhoek

Reclamebord voor binnen laten maken.

Ieder gewenst formaat.

Reclameborden voor binnen zijn op ieder gewenst formaat te maken. Mull2media kan direct op plaatmateriaal printen of het reclamebord bestickeren. Reclameborden kunnen worden geleverd in Dibond, trespa of geschuimd PVC. Deze materialen zijn UV-bestendig en slijtvast.

Met onze jarenlange ervaring zijn wij prima in staat om jouw reclamebord op maat te maken. Al de reclameborden worden in eigen beheer vervaardigd. Dus geen uitbesteding, en dus geen marge op marge.

Neem contact met ons op
Reclamebord voor binnen Doetinchem Achterhoek
Reclamebord voor binnen
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3.

4 / 5

Onze ramen zijn vakkundig ingemeten en voorzien van folie. Bedankt jongens!

4 / 5

Toen ik bij Mull2media terecht kwam voor een website werd ik goed geholpen. Rustig en begripvol. Ik ben tevreden over het resultaat.

4,5 / 5

Wij hebben meerdere fietsen en bakfietsen laten beletteren door de jongens van Mull2Media. Vanaf nu nog beter zichtbaar op de weg. Bedankt voor het strakke resultaat!