Reclamebord voor binnen.

Ideale bedrijfscommunicatie.

In veel gevallen wordt er bij een reclamebord gedacht aan borden aan het pand, langs de weg of bij de vereniging. Maar er zijn ook reclamebord toepassingen uitsluitend voor binnen gebruik.

Bij Mull2media hebben we diverse mogelijkheden op het gebied van reclameborden. Denk hierbij aan wegbewijzering of borden aan de muur, POS materiaal, borden in supermarkten. Het is echt ideaal voor bedrijfscommunicatie.

Daarom kies je voor reclamebord voor binnen door Mull2media

  • Persoonlijk contact en meerdere correctierondes;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;

  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd;

  • Snelle levering van jouw flyers>;
  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk.

Gratis en vrijblijvend

Reclameborden zijn échte eyecatchers.

Ideaal voor promotie.

Reclameborden zijn echte eyecatchers en dus ideaal voor promotie. Ook als je eenmaal een potentiële klant binnen hebt, zijn er nog volop redenen om een reclamebord binnen toe te passen. Denk hierbij aan het promoten van jouw product, actie of als decoratie.

Mull2media maakt voor diverse bedrijven reclameborden. Deze borden hebben maar één voornamelijk doel: opvallen. Ze zijn uitstekend in te zetten voor jouw bedrijfscommunicatie bij kantoren.

Bewegwijzering Doetinchem Achterhoek

Reclamebord voor binnen laten maken.

Ieder gewenst formaat.

Reclameborden voor binnen zijn op ieder gewenst formaat te maken. Mull2media kan direct op plaatmateriaal printen of het reclamebord bestickeren. Reclameborden kunnen worden geleverd in Dibond, trespa of geschuimd PVC. Deze materialen zijn UV-bestendig en slijtvast.

Met onze jarenlange ervaring zijn wij prima in staat om jouw reclamebord op maat te maken. Al de reclameborden worden in eigen beheer vervaardigd. Dus geen uitbesteding, en dus geen marge op marge.

Reclamebord voor binnen Doetinchem Achterhoek
Reclamebord voor binnen
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

4 / 5

Mull2media is een bedrijf waar je zeer prettig geholpen wordt. Ze kennen je bij naam en je bent geen nummer. Heb je een probleem, dan heb je direct iemand aan de telefoon of op de app die het (meestal) snel voor je oplost.

4,5 / 5

Vaak moeten wij snel schakelen wanneer sponsoren exposure willen. Dan is het fijn dat Mull2Media aan één woord voldoende heeft om het product met perfecte kwaliteit te realiseren.

4,5 / 5

Een echte eyecatcher voor onze reclame-uitingen. Tevreden met het resultaat. Dank Mull2media