Reclamebord

Een nieuwe collectie? Scherpe aanbieding? Tof evenement? Of opvallen naast het sportveld? Met een reclamebord breng je dit eenvoudig, snel en tegen een lage investering onder de aandacht. Een reclamebord is er in diverse soorten en maten.

Trek de aandacht van jouw (potentiële) klanten en kies voor een reclamebord. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze om jouw doelen te bereiken.

Heldere communicatie en opvallen?

Kies voor een reclamebord

 • Gratis ontwerp van jouw reclamebord

 • Altijd een oplossing op maat

 • 3 jaar garantie op jouw signing

Gratis en vrijblijvend

Promoot jouw product of dienst!

Laat het zien met een reclamebord.

Offline communicatie met impact

Buitenreclame is overal aanwezig en trekt de aandacht van voorbijgangers. Met een opvallend reclamebord breng jij jouw boodschap over. Je bereikt jouw doelgroep en verhoogt je naamsbekendheid. Hoe meer herhalingen van jouw reclame-uitingen, hoe meer herkenning. Dus grote kans dat je ook nieuwe klanten aan je weet te binden.

Reclameborden en plaatmateriaal

Een reclamebord leveren we in verschillende materialen. Direct op het plaatmateriaal geprint of door middel van bestickering. Ga voor dibond, trespa of geschuimd PVC. Deze materialen zijn UV-bestendig en slijtvast, zo heb je gegarandeerd lang plezier van je reclamebord. Welk materiaal het beste bij jouw situatie past? Dat vertellen we je graag onder het genot van een kop koffie of bel ons om de vele mogelijkheden te bespreken.

Voordelen

De pluspunten van een reclamebord

 • Goedkope manier van reclame maken
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media

 • Korte doorlooptijd
  In sommige gevallen monteren we buitenreclame al binnen 1 week

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Deze vorm van buitenreclame is aanpasbaar