Reclamezuil

Verwelkom jouw bezoekers, klanten en personeel in stijl met een reclamezuil. Deze vorm van buitenreclame heeft vaak een opdruk aan twee zijden en is gelegen bij de ingang van je bedrijfspand.

Recht, ovaal, in een speciale vorm, verlicht of onverlicht. De reclamezuil kan in alle kleuren, vormen en maten gerealiseerd worden. Val op met deze informatiedrager en wijs bezoekers de weg.

Heldere communicatie?

Kies voor een reclamezuil

 • Gratis ontwerp van jouw reclamezuil

 • 24/7 zichtbaarheid met jouw reclamezuil

 • 3 jaar garantie op jouw signing

Gratis en vrijblijvend

Reclamezuilen voor buiten

Creëer nog meer zichtbaarheid!

Wijs bezoekers de weg

Is jouw organisatie gevestigd in een kantoorpand? Of ligt je bedrijf wat verder van de weg af? Dan kan het lastig zijn om in beeld te komen bij je doelgroep. Plaats een reclamezuil bij de ingang van het bedrijventerrein of naast de entree van het kantoorpand. In combinatie met bewegwijzering en routing weet jij bezoekers en klanten op een vriendelijke manier naar jouw organisatie te loodsen.

Met jouw reclamezuil ook opvallen in het donker?

De meeste reclamezuilen zijn hol van binnen. Maak daar gebruik van door jouw reclame-uiting te verlichten. Zo is jouw boodschap ook op donkere dagen en ’s nachts goed zichtbaar. Licht de reclamezuil in z’n geheel uit of laat bepaalde elementen eruit springen. Ons advies? Kies voor LED verlichting, wel zo milieuvriendelijk! Wij helpen je om jouw wensen om te zetten naar een concreet plan. Bel ons om de vele mogelijkheden te bespreken. Of kom eens langs in Doetinchem.

Voordelen

De pluspunten van een reclamezuil

 • Goedkope manier van reclame maken
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media

 • Korte doorlooptijd
  In sommige gevallen monteren we buitenreclame al binnen 1 week

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Deze vorm van buitenreclame is aanpasbaar