Klantbeoordelingen.

Lees wat klanten over Mull2media vertellen.

Wij maken jouw bedrijf zichtbaar: met een krachtige combinatie van creatieve ideeën en een sterk staaltje techniek. Maar bovenal een vlekkeloze uitvoering. Ook wel onze core business; het vertalen van concrete plannen naar aansprekende communicatiemiddelen. Van autoreclame tot drukwerk en van gevelreclame tot websites. Onze diensten verdelen we onder in: belettering, webdesign, vormgeving, binnenreclame en buitenreclame.

Wij zijn benieuwd naar jouw eerlijke ervaring met onze diensten en producten. Laat jij ook een review achter?

Ontwikkel een uniek concept van je merk.

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de wensen te bepalen.

  • Een concrete vertaling van jouw idee
  • Unieke concepten, content én vorm

  • Extra mogelijkheden voor de communicatiestrategie

Gratis en vrijblijvend

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6

4,5 / 5

Een super gaaf eindresultaat. Mull2media bedankt voor het bestickeren van onze bus.

5 / 5

De ontwerpen zijn steeds weer verrassend mooi! Er wordt goed meegedacht en bij Mull2Media is er een snelle levertijd. Kortom, ze zien ons steeds terug.

4,5 / 5

Ervaren en vakkundig personeel. Ze denken met je mee. Gewoon super. Het resultaat is verbluffend!

4,5 / 5

Vaak moeten wij snel schakelen wanneer sponsoren exposure willen. Dan is het fijn dat Mull2Media aan één woord voldoende heeft om het product met perfecte kwaliteit te realiseren.

4,5 / 5

Onze witte kale wand op kantoor is voorzien van een mooi fotobang. Een knap staaltje werk!

5 / 5

Wij doen regelmatig zaken met Mull2Media. Ze denken goed mee en de kwaliteit van de producten is erg goed. Een snelle en vriendelijke service met oog voor de klant.

5 / 5

Het is fijn samenwerken met de mensen van Mull2Media. Ze zijn vriendelijk, flexibel, meedenkend, duidelijk in de communicatie en ze leveren goed werk af.

4,5 / 5

Trots op onze nieuwe bus. Mull2media bedankt voor de strakke belettering.

4 / 5

Succes staat of valt met verwachting. Onze verwachting op het creatief concept is overtroffen. Creativiteit een 9. Projectmanagement en uitvoering een 7. Gemiddeld een 8!

5 / 5

Vorig jaar zijn wij gestart met een nieuwe huisvesting voor ons bedrijf. Mull2media heeft ons super geholpen met verschillende diensten. Prettig contact en een fijn bedrijf om mee samen te werken.

5 / 5

Toppers zijn het ! Mooie website voor Dakmanagement bv gemaakt Check www.dakmanagement.nl

4,5 / 5

De signing op ons pand is vakkundig aangebracht. Mull2media bedankt voor jullie vakwerk!

4 / 5

Prettig bedrijf, vriendelijk contact, goed meedenken en snel schakelen. Van veel markten thuis.

5 / 5

Al diverse producten bij Mull2media afgenomen. Ik werd altijd snel geholpen en de service is perfect. Daarnaast is de online tool van offerte, opdracht en afwikkeling overzichtelijk en duidelijk. Het eindproduct is van super kwaliteit. Kortom, een zeer tevreden klant.

5 / 5

Ik ontwerp regelmatig zelf dingen en lever het ontwerp bij Mull2Media aan voor productie. De medewerkers zijn altijd bereid om extra uitleg te geven over maatvoering e.d. Een gezellig bedrijf met een ons-kent-ons gevoel. Ik werk graag met ze samen.

5 / 5

Ik kom al jaren bij Mull2Media. Ze helpen mij met divers drukwerk voor reclame doeleinden. Bedankt voor jullie inzet, klantvriendelijkheid en de goede service.

5 / 5

Snelle service en goede communicatie. Een uitstekend bedrijf om zaken mee te doen.

4,5 / 5

Snelle service! Wij hebben meerdere bussen laten beletteren en dit bevalt prima.

5 / 5

Mull2Media bedenkt, maakt en beheert al meer dan 10 jaar een diversiteit aan werkzaamheden en opdrachten voor mij. Ze zijn altijd bereikbaar en werken snel en zorgvuldig. Hun creativiteit en goede meedenken maakt het voor mij gemakkelijk om voor dit bedrijf te blijven kiezen. Ga zo door!!

4 / 5

De jongens hebben op locatie onze aanhanger beletterd. Fijn dat deze mogelijkheid er is. Blij met het resultaat.

5 / 5

De ontwerpen zijn steeds weer verrassend mooi! Er wordt goed meegedacht en bij Mull2Media is er een snelle levertijd. Kortom, ze zien ons steeds terug.

Beoordelingen Mull2media