Klantbeoordelingen.

Lees wat klanten over Mull2media vertellen.

Wij maken jouw bedrijf zichtbaar: met een krachtige combinatie van creatieve ideeën en een sterk staaltje techniek. Maar bovenal een vlekkeloze uitvoering. Ook wel onze core business; het vertalen van concrete plannen naar aansprekende communicatiemiddelen. Van autoreclame tot drukwerk en van gevelreclame tot websites. Onze diensten verdelen we onder in: belettering, webdesign, vormgeving, binnenreclame en buitenreclame.

Wij zijn benieuwd naar jouw eerlijke ervaring met onze diensten en producten. Laat jij ook een review achter?

Ontwikkel een uniek concept van je merk.

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de wensen te bepalen.

  • Een concrete vertaling van jouw idee
  • Unieke concepten, content én vorm

  • Extra mogelijkheden voor de communicatiestrategie

Gratis en vrijblijvend

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7

4,5 / 5

Onze witte kale wand op kantoor is voorzien van een mooi fotobang. Een knap staaltje werk!

4,5 / 5

De autobelettering was op korte termijn in te plannen. De werkzaamheden werden vakkundig uitgevoerd. Top!

4,5 / 5

Vorig jaar zijn wij gestart met een nieuwe huisvesting voor ons bedrijf. Mull2media heeft ons super geholpen met verschillende diensten. Prettig contact en een fijn bedrijf om mee samen te werken.

5 / 5

Wat zijn we super blij met onze nieuwe stickers op de bolderkar. Heel erg bedankt Mull2Media!

5 / 5

Helemaal tevreden netjes en mooi ! Makkelijk in overleg….. Perfect voor elkaar!

5 / 5

Onze website staat online! Bedankt Mull2media voor de prachtige website die we samen hebben gemaakt.

4,5 / 5

Wij zijn erg goed geholpen. Niet vanuit een budget denken maar vanuit een ontwerp. Nadat het ontwerp goedgekeurd was, de juiste kleuren gekozen waren, is de auto ook erg snel onder handen genomen. Het eindresultaat is erg mooi (vinden wij zelf) Er wordt erg goed overlegt over zaken die van te voren niet opgevallen zijn dus al met al erg tevreden over de gehele gang van zaken.

4,5 / 5

Bedankt voor de supersnelle service en het professioneel beletteren van de Fiat.

4,5 / 5

Met een nieuwe opmaak van het zonwerend raamfolie is ons bedrijf goed zichtbaar vanaf de weg. Het demonteren en monteren van de folies verliep soepel. Vakkundig en met een top resultaat.

4 / 5

Een schitterend beletterde VW Caddy. Dank voor de strakke belettering.

4,5 / 5

De signing op ons pand is vakkundig aangebracht. Mull2media bedankt voor jullie vakwerk!

5 / 5

Al diverse producten bij Mull2media afgenomen. Ik werd altijd snel geholpen en de service is perfect. Daarnaast is de online tool van offerte, opdracht en afwikkeling overzichtelijk en duidelijk. Het eindproduct is van super kwaliteit. Kortom, een zeer tevreden klant.

4,5 / 5

Vaak moeten wij snel schakelen wanneer sponsoren exposure willen. Dan is het fijn dat Mull2Media aan één woord voldoende heeft om het product met perfecte kwaliteit te realiseren.

4,5 / 5

Een super gaaf eindresultaat. Mull2media bedankt voor het bestickeren van onze bus.

5 / 5

Een peesdoek met frame laten maken door Mull2Media. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over het eindresultaat. Fijne communicatie en een snelle levering tegen een betaalbare prijs. Een echte aanrader!

4,5 / 5

De truck is op locatie ingemeten. Fijne communicatie met korte lijntjes. En het resultaat helemaal naar wens. Bedankt Mull2media!

5 / 5

Snelle service en goede communicatie. Een uitstekend bedrijf om zaken mee te doen.

5 / 5

Enorm behulpzaam, creatief en duidelijk. Zeker een aanrader om als (beginnende) ondernemer bij Mull2media je materiaal te laten bestickeren!

5 / 5

Destijds gevraagd om een advertentie voor ons te ontwerpen. Ik kreeg, ongevraagd, de keuze uit meerdere opties. Dit getuigt van een goede service. Daarnaast heb ik de advertentie enkele uren na mijn aanvraag al ontvangen. Kortom, een snelle en goede service.

4,5 / 5

Een speelgoedtrekker laten bestickeren. Het ontwerp was mooi, de uitvoering top!

5 / 5

Mull2Media bedenkt, maakt en beheert al meer dan 10 jaar een diversiteit aan werkzaamheden en opdrachten voor mij. Ze zijn altijd bereikbaar en werken snel en zorgvuldig. Hun creativiteit en goede meedenken maakt het voor mij gemakkelijk om voor dit bedrijf te blijven kiezen. Ga zo door!!

Beoordelingen Mull2media