Roll-up banner Vrienden van Schavenweide
Roll-up banner voor Marktlink door Mull2media
Roll-up banner voor Bent Sports door Mull2media
Roll-up banner voor Benschop glas door Mull2media
Roll-up banner Vrienden van Schavenweide
Roll-up banner voor Marktlink door Mull2media
Roll-up banner voor Bent Sports door Mull2media
Roll-up banner voor Benschop glas door Mull2media

Roll-up banner

De roll-up banner: een compleet system met een doek in een cassette. Super handig, want zo presenteer jij heel eenvoudig je boodschap tot wel 3 meter hoog! Of je nou een actie wil aanprijzen in je winkel, je beursstand wil laten opvallen of de entree van je pand wil aankleden.

Met een roll-up banner heb je in enkele handelingen je boodschap groots opgezet. Eenmaal opgerold past de banner in een handige draagtas. Dus je neemt het zo overal mee naar toe. Roll-up banner laten maken? Waar wacht je nog op.

Jouw boodschap vrijstaand?

Kies voor een roll-up banner

 • Gratis ontwerp van jouw roll-up banner

 • Jouw boodschap binnen één minuut uitgerold

 • Altijd een oplossing op maat

Gratis en vrijblijvend

Keer op keer jouw boodschap zichtbaar!

Rol uit, rol in en neem mee.

Roll-up banner: just roll with it!

Met een roll-up banner trek je op een simpele manier veel aandacht. Binnen één minuut heb je de banner opgezet. Je rolt het doek uit de cassette en zet deze vast met de staander. Door de verschillende formaten is er altijd een passende banner voor jouw plek of ruimte. Of je nu kiest voor een breedte van 85 of 200 cm. Door het handige systeem en de bijgeleverde draagtas neem je de roll-up banner gemakkelijk mee. Binnen no-time opgezet en weer opgeruimd.

In de spotlight

Jouw boodschap de aandacht geven die het verdient? Voeg dan halogeenspots toe. Je monteert deze eenvoudig aan de bovenkant van de roll-up banner. Maar met een pakkend design steel je ook al snel de show. Heb je nog geen ontwerp voor jouw banner? Geen probleem. Onze grafische vakidioten staan te poppelen om jouw wensen om te zetten naar een gaaf ontwerp. Ben jij klaar om je wensen met ons te delen? Kom gerust een langs de koffie staat klaar. Of doe ons een belletje, wij denken graag met je mee.

Ook al eens gedacht aan de volgende vormen van binnenreclame? Wat dacht je van interieurbelettering, roomdividers of een fotowand. Laat je merk ook binnen tot leven komen. Mull2media regelt het allemaal voor je.

Voordelen

De pluspunten van een roll-up banner

 • Snel, eenvoudig en voordelig promoten
  Neem je roll-up banner gemakkelijk mee

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen realiseren we een binnenreclame al binnen 1 week.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Er is snel een nieuwe roll-up banner besteld.