roomdivider Mull2media

(akoestische) Roomdivider

Zoek je naar mogelijkheden om een stillere omgeving met genoeg privacy te creëren? Het liefst met een persoonlijke touch? Dan is een akoestische roomdivider de perfecte oplossing. Stel de panelen helemaal naar wens samen. Kies uit verschillende formaten en frames.

Maak een statement en creëer een unieke uitstraling met een eigen print of patroon.

Creëer perfecte akoestiek

Kies voor een roomdivider

 • Gratis ontwerp van jouw roomdivider

 • Meer rust en concentratie met een roomdivider

 • Altijd een oplossing op maat

Gratis en vrijblijvend

Een fijne akoestiek en aankleding in één.

Minder galm.

Een lesje geluid

Wist je dat kantoormedewerkers bijna 1,5 uur per dag afgeleid zijn door geluid? En dat patiënten in ziekenhuizen korter en minder diep slapen door het constante geluid? Geluid verplaatst zich door de lucht en weerkaatst tegen vloeren, plafonds en wanden. Zo ontstaat galm. Met een gepersonaliseerd akoestische roomdivider worden geluidsgolven geabsorbeerd. Dit vermindert omgevingsgeluid, nagalm en stemgeluid. Dus wat zeg jij? Laat jij jouw medewerkers in alle rust werken? En ziekenhuispatiënten weer beter slapen?

Roomdivider: een toevoeging aan het interieur

Richt jouw ruimte in met een roomdivider. Scherm een werkplek af met een scheidingswand tussen bureaus of laat gasten meer genieten van een bezoek aan een restaurant, museum of theater met een roomdivider. Kies uit een staande of rijdende roomdivider tot een maximaal formaat van 125 x 230 cm. Je ontvangt de roomdivider inclusief gepoedercoat aluminium frame in het wit of zwart. Jouw print? Die bepaal je helemaal zelf. Ben je daar nog niet over uit of wil je advies? Wij helpen je uit de brand en delen onze roomdivider ideeën met je. Kom gerust eens langs om jouw wensen onder het genot van een kop koffie te bespreken of bel ons!

Voordelen

De pluspunten van een roomdivider

 • Geluidsoplossing met een unieke uitstraling
  Uniek, functioneel en een aanvulling voor elk interieur

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen realiseren we jouw roomdivider al binnen 1 week.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Een nieuwe roomdivider is snel besteld.