Sampling.

Kennis laten maken.

Sampling is een zeer goede manier om (potentiële) klanten kennis te laten maken met jouw product en/of een dienst. De consument krijgt een sample in handen, waardoor hij of zij dit kan proberen. Zo worden ze enthousiast gemaakt om het product te gaan kopen of de dienst af te nemen.

Maar het is ook perfect voor de lancering van een bestaand merk of het positioneren van een bedrijf, product of merk of om ze kennis te laten maken met een nieuwe huisstijl.

Daarom kies je voor sampling door Mull2media

  • Altijd eerst een gesprek om de sampling-wensen door te spreken;
  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd;
  • Snelle levering van jouw samples;

  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk.

Gratis en vrijblijvend

Wat zijn samples?

Flyer, brochure of poster.

Door middel van een flyer, brochure of poster zorgen wij dat de potentiële klant in aanraking komt met jouw bedrijf, product of dienst. Bij iedere actie kunnen wij niet alleen op de een sample en/of voucher aan de klant overhandigen, maar kunnen wij ook de website inschakelen, gebruik maken van nieuwsbrieven en/of social media.

Daarnaast kunnen wij zorgen voor een leuke eyecatcher, zodat de klant verrast wordt. Iedere doelgroep is specifiek en daar passen wij onze actie op aan.

Sampling Doetinchem Achterhoek

Gratis samples bestellen.

Kun jij nog niet kiezen?

Wij verzorgen niet alleen voor onze klanten samples; we bieden ook de mogelijkheid om bij ons gratis samples drukwerk te bestellen. Kun je bijvoorbeeld niet kiezen uit wat voor soort papier of afwerking je wilt voor jouw visitekaartjes, flyers, posters of visitekaartjes? Dan kun je kiezen voor drukwerk samples.

In dat geval ontvang jij drukwerkvoorbeelden en weet je precies hoe jouw drukwerk eruit ziet en wat de kwaliteit van het product is.

Sample Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mulll2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

5 / 5

Enorm behulpzaam, creatief en duidelijk. Zeker een aanrader om als (beginnende) ondernemer bij Mull2media je materiaal te laten bestickeren!

4,5 / 5

Vaak moeten wij snel schakelen wanneer sponsoren exposure willen. Dan is het fijn dat Mull2Media aan één woord voldoende heeft om het product met perfecte kwaliteit te realiseren.

5 / 5

Alle reclames die ik op mijn bussen heb laten plakken waren top!