Sandwichborden Doetinchem Achterhoek.

laat je ontwerpen en maken door de specialist.

Sandwichborden Doetinchem Achterhoek laat je ontwerpen en maken door de specialist. Deze borden met reclame zijn echte eyecatchers in het straatbeeld. Reclamebureau Mull2media is door de jarenlange ervaring in de reclame prima in staat om jouw sandwichbord op maat te laten maken. Al deze weerbestendige sandwichborden worden in huis vervaardigd. Dus geen uitbesteding, en dus geen marge op marge. Direct bij de fabrikant en daarmee betaalbaar.

Wij zorgen ervoor dat je de sandwichborden op een makkelijke manier aan een object, als een lantaarnpaal, kunt bevestigen. Dit kan door middel van boorgaten en tiewraps, afstandhouders of dubbelhaken. Sandwichborden Doetinchem Achterhoek laat je dus bij ons maken.

Meer over sandwichborden

Waarom jij kiest voor een sandwichbord bij Mull2media

  • Sandwichborden Doetinchem Achterhoek op maat;

  • Montage op locatie;

  • Persoonlijk contact;

  • Beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Neem contact met ons op

Gratis en vrijblijvend

Sandwichborden Doetinchem Achterhoek maak je bij ons.

Wij zijn al jaren actief in het opmaken en produceren van sandwichborden.

Een sandwichbord bestaat uit twee kunststofplaten die om de lantaarnpaal worden bevestigd en aan elkaar worden gemaakt. De platen worden beplakt met jouw reclame-uiting. Wij zijn al jaren actief in het opmaken en produceren van sandwichborden. Ons reclamebureau komt altijd met een goed advies, een doordacht ontwerp en heldere communicatie.

Het ontwerp van de sandwichborden wordt in alle gevallen door ons grafische team opgemaakt. De productie van de sandwichborden wordt door ons reclamebedrijf in eigen beheer gemaakt. Zo hebben wij de beschikking over twee uitgebreide productiehallen, waar de uitingen worden geproduceerd. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit!

Meer over buitenreclame
Reclamebord Doetinchem Achterhoek

Ik wil mijn sandwichborden maken bij Mull2media.

Ben je overtuigd geraakt door onze mogelijkheden?

Ben je overtuigd geraakt door onze mogelijkheden? Laat dan nu jouw sandwichborden door ons ontwerpen, maken en plaatsen. Je hebt daarmee een echte blikvanger voor je bedrijf! Reclame bureau Mull2media heeft ruime ervaring op het gebied van deze vorm van reclame. Toch nog vragen? Neem dan direct en vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
Sandwichborden Doetinchem Achterhoek
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3.

5 / 5

Of we nu spandoeken, stickers, reclameborden of belettering bestellen, het wordt altijd perfect geregeld. Volgens afspraak en prima kwaliteit. Erg tevreden!

5 / 5

Een goede prijs kwaliteit verhouding voor ons reclamebord. Mull2media is een prima bedrijf om zaken mee te doen. Ze komen afspraken netjes na.

4,5 / 5

Vaak moeten wij snel schakelen wanneer sponsoren exposure willen. Dan is het fijn dat Mull2Media aan één woord voldoende heeft om het product met perfecte kwaliteit te realiseren.