Sandwichborden Doetinchem Achterhoek.

laat je ontwerpen en maken door de specialist.

Sandwichborden Doetinchem Achterhoek laat je ontwerpen en maken door de specialist. Deze borden met reclame zijn echte eyecatchers in het straatbeeld. Reclamebureau Mull2media is door de jarenlange ervaring in de reclame prima in staat om jouw sandwichbord op maat te laten maken. Al deze weerbestendige sandwichborden worden in huis vervaardigd. Dus geen uitbesteding, en dus geen marge op marge. Direct bij de fabrikant en daarmee betaalbaar.

Wij zorgen ervoor dat je de sandwichborden op een makkelijke manier aan een object, als een lantaarnpaal, kunt bevestigen. Dit kan door middel van boorgaten en tiewraps, afstandhouders of dubbelhaken. Sandwichborden Doetinchem Achterhoek laat je dus bij ons maken.

Waarom jij kiest voor een sandwichbord bij Mull2media

  • Sandwichborden Doetinchem Achterhoek op maat;

  • Montage op locatie;

  • Persoonlijk contact;

  • Beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Gratis en vrijblijvend

Sandwichborden Doetinchem Achterhoek maak je bij ons.

Wij zijn al jaren actief in het opmaken en produceren van sandwichborden.

Een sandwichbord bestaat uit twee kunststofplaten die om de lantaarnpaal worden bevestigd en aan elkaar worden gemaakt. De platen worden beplakt met jouw reclame-uiting. Wij zijn al jaren actief in het opmaken en produceren van sandwichborden. Ons reclamebureau komt altijd met een goed advies, een doordacht ontwerp en heldere communicatie.

Het ontwerp van de sandwichborden wordt in alle gevallen door ons grafische team opgemaakt. De productie van de sandwichborden wordt door ons reclamebedrijf in eigen beheer gemaakt. Zo hebben wij de beschikking over twee uitgebreide productiehallen, waar de uitingen worden geproduceerd. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit!

Reclamebord Doetinchem Achterhoek

Ik wil mijn sandwichborden maken bij Mull2media.

Ben je overtuigd geraakt door onze mogelijkheden?

Ben je overtuigd geraakt door onze mogelijkheden? Laat dan nu jouw sandwichborden door ons ontwerpen, maken en plaatsen. Je hebt daarmee een echte blikvanger voor je bedrijf! Reclame bureau Mull2media heeft ruime ervaring op het gebied van deze vorm van reclame. Toch nog vragen? Neem dan direct en vrijblijvend contact met ons op.

Sandwichborden Doetinchem Achterhoek
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

4,5 / 5

Blij met onze nieuwe reclameborden. Bedankt voor de fijne samenwerking.

4,5 / 5

Vaak moeten wij snel schakelen wanneer sponsoren exposure willen. Dan is het fijn dat Mull2Media aan één woord voldoende heeft om het product met perfecte kwaliteit te realiseren.

5 / 5

Jullie hebben een fantastisch grafische vormgever in dienst. Die hartstikke fijn meedenkt en praktische en oplossende ideeën aandraagt. De levering van de materialen was op tijd en door de illustratie op de verpakking zeer overzichtelijk. Fijn bedrijf, dat graag een stapje extra zet. Hopelijk kunnen we gauw weer zaken doen.