Sandwichborden Doetinchem Achterhoek laat je ontwerpen en maken door de specialist. Deze borden met reclame zijn echte eyecatchers in het straatbeeld. Reclamebureau Mull2media is door de jarenlange ervaring in de reclame prima in staat om jouw sandwichbord op maat te laten maken. Al deze weerbestendige sandwichborden worden in huis vervaardigd. Dus geen uitbesteding, en dus geen marge op marge. Direct bij de fabrikant en daarmee betaalbaar. Wij zorgen ervoor dat je de sandwichborden op een makkelijke manier aan een object, als een lantaarnpaal, kunt bevestigen. Dit kan door middel van boorgaten en tiewraps, afstandhouders of dubbelhaken. Sandwichborden Doetinchem Achterhoek laat je dus bij ons maken.

sandwichborden doetinchem achterhoek

Waarom jij kiest voor een sandwichbord bij Mull2media

• Sandwichborden Doetinchem Achterhoek op maat
• Montage op locatie
• Persoonlijk contact
• Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Sandwichborden Doetinchem Achterhoek maak je bij ons

Een sandwichbord bestaat uit twee kunststofplaten die om de lantaarnpaal worden bevestigd en aan elkaar worden gemaakt. De platen worden beplakt met jouw reclame-uiting. Wij zijn al jaren actief in het opmaken en produceren van sandwichborden. Ons reclamebureau komt altijd met een goed advies, een doordacht ontwerp en heldere communicatie. Het ontwerp van de sandwichborden wordt in alle gevallen door ons grafische team opgemaakt. De productie van de sandwichborden wordt door ons reclamebedrijf in eigen beheer gemaakt. Zo hebben wij de beschikking over twee uitgebreide productiehallen, waar de uitingen worden geproduceerd. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit!

Ik wil mijn sandwichborden maken bij Mull2media

Ben je overtuigd geraakt door onze mogelijkheden? Laat dan nu jouw sandwichborden door ons ontwerpen, maken en plaatsen. Je hebt daarmee een echte blikvanger voor je bedrijf! Reclame bureau Mull2media heeft ruime ervaring op het gebied van deze vorm van reclame. Toch nog vragen? Neem dan direct en vrijblijvend contact met ons op.

[us_separator icon=”” text=””][vc_column_text]

Interesse? Laat je door onze medewerkers adviseren!

[/vc_column_text][us_btn text=”Vraag naar de mogelijkheden voor sandwichborden” color=”primary” align=”right” external=”” icon=”mail” style=”raised” link=”url:%2Fmull2media%2Fcontact%2F”]