Onlangs hebben we drie nieuwe scooters van Verkeersschool Wesseldijk beletterd. De witte scooters zijn aan de voor- en zijkant voorzien van de bedrijfsnaam en het ANWB-logo. Daarmee laat de verkeersschool in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede duidelijk zien een erkend rijopleider te zijn.

Belettering op maat

De Vespa scooters zijn beletterd conform ontwerp. Er is gekozen voor Avery polymeer print (cutcontour) met laminaat. Deze full colour en hoogwaardige belettering komt perfect tot z’n recht op een witte ondergrond. De wrapfolie is vakkundig op locatie aangebracht en beschermt de originele lak tegen krassen, beschadigingen en verkleuring. Hiermee hebben de scooters een corporate uitstraling en vallen ze absoluut op.

Fraai eindresultaat

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder de fraaie belettering op de voertuigen. Wil jij ook een belettering op jouw voertuig? Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, printen en aanbrengen van een belettering kunnen wij jouw huisstijl en doelstelling op elke gewenst vervoermiddel zetten. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.