Adverteren via zoekmachines.

Je koopt advertentieruimte in bij een zoekmachine.

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren via zoekmachines. Kortweg uitgelegd: je koopt advertentieruimte in bij een zoekmachine (in dit geval Google) door in een veiling te bieden op gekozen relevante zoekwoorden.

Je advertenties worden getoond wanneer er op de gekozen zoekwoorden wordt gezocht en je rekent vervolgens af per klik op de advertentie. Aangezien Google en Bing de meest gebruikte zoekmachines zijn, werkt Mull2media alleen met Google Ads en Bing Ads.

Daarom kies je voor
SEA advies door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de doelstellingen te bepalen

  • SEA advies op maat;

  • Unieke webontwerpen;

  • Haal het maximale uit je site of shop;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;

Gratis en vrijblijvend

Wat levert het op?

Zinvol voor kleine en grote bedrijven bij verkoop van producten en diensten.

Bovenaan in de zoekresultaten door te betalen: levert dat wat op? SEA is zinvol voor kleine en grote bedrijven bij de verkoop van producten en diensten. Maar ook voor non-profit organisaties.

Het helpt namelijk met het aantrekken van meer (relevante) bezoekers naar jouw website of webshop, zorgt voor meer (merk)bekendheid, verbetert de concurrentiepositie, geeft inzicht in het online zoek- en aankoopgedrag van jouw potentiële klanten en zorgt uiteraard voor de groei van verkopen.

SEA advies

Continu proces.

SEA en ons advies is een continu proces.

SEA en ons advies is een continu proces. Om steevast het maximale rendement te bereiken op jouw investering, moet je jouw campagne voortdurend beheren en aanpassen. Het kost echter niet alleen tijd, maar vraag ook specialistische kennis van het Google Ads-systeem en de programmering.

Daarom is het verstandig om jouw Ads-campagne uit te besteden. Naast het SEA advies kun je bij ons dus ook terecht voor het uitbesteden van jouw campagne. Zo profiteer je van een ongekend hoog rendement.

SEA advies
SEA Advies - Mull2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

4 / 5

Via een gezamenlijke relatie ben ik bij Mull2media terecht gekomen voor het laten bouwen van mijn website. Tot volle tevredenheid! De website werd geheel in de lijn en stijl die ik voor ogen had opgeleverd. Veranderingen en vernieuwingen die ik van tijd tot tijd doorbel worden steevast gelijk opgepakt en het contact is overall heel duidelijk, direct en prima. Kortom, een zeer goede partner.

4,5 / 5

Snelle service! Wij hebben meerdere bussen laten beletteren en dit bevalt prima.

4,5 / 5

We hebben bij Perebolte 2 bedrijfsbussen laten wrappen en zijn hier zeer tevreden over. Aan de hand van opgestuurde foto’s van onze bussen werd er netjes een offerte gemaakt en de gemaakte afspraken nagekomen. Zeer klantvriendelijk en korte lijntjes. Het wrappen van een bus door Mull2media is een echte aanrader!