T-shirts laten bedrukken.

Ontwerp geheel zelf je T-shirts.

T-shirts bedrukken voor jouw bedrijf of voor een belangrijk evenement? Laat jouw T-shirts dan bedrukken bij Mull2media. Door het gebruik van uitstekende materialen zorgen wij ervoor dat je precies uitstraalt wat je wilt. Deze T-shirts zijn natuurlijk van de beste kwaliteit!

Doordat wij beschikken over een uitstekend drukapparaat kunnen wij je garanderen dat je krijgt wat je besteld. Je kunt jouw T-shirt bedrukking geheel zelf ontwerpen, en deze goedkoop bij ons laten bedrukken.

Daarom kies je voor shirts bedrukken door Mull2media

  • Herkenbare en opvallende bedrijfskleding;
  • Alle kleding en maten mogelijk;
  • Altijd eerst een gratis gesprek;
  • Persoonlijk contact en korte lijnen.

Gratis en vrijblijvend

Eindeloze mogelijkheden met T-shirts bedrukken.

Een evenement, een festival, een congres of voor de sport?

Als je dus T-shirts wilt voorzien van een leuke, inspirerende tekst, een afbeelding of jouw logo, is Mull2media jouw partner. Wij zorgen dat de T-shirts bedrukt worden met jouw unieke ontwerp, zodat het geschikt is voor je werk, een evenement, een festival, een congres, voor de sport of als vrije tijd.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook op het gebied van shirts. Deze hebben we in verschillende soorten, maten en kleuren, voor hem en voor haar. Daarnaast hebben wij T-shirts in veel verschillende stijlen zoals met een V-hals of met een ronde hals.

T-shirt bedrukken - Doetinchem Achterhoek

Gratis opmaakservice bij T-shirt bedrukken.

Snel bedrukt en geleverd.

T-shirts bedrukken voor jouw bedrijf of voor een belangrijk evenement? Mull2media kan jouw T-shirts snel bedrukken en leveren, uiteraard tegen een scherpe prijs. De T-shirts zijn van verschillende prijsklassen zodat altijd een bij zit die bij je past.

Naast scherpe prijzen bieden wij ook uitstekende service. Heb je geen ontwerp voor jouw T-shirt? Geen probleem. Onze opmaakservice maakt geheel gratis een ontwerp van jouw shirt. En pas als jij hier tevreden over bent, starten wij pas met het bedrukken.

T-shirt bedrukken - Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mulll2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

5 / 5

De ontwerpen zijn steeds weer verrassend mooi! Er wordt goed meegedacht en bij Mull2Media is er een snelle levertijd. Kortom, ze zien ons steeds terug.

5 / 5

Voor een beurs hadden we een peesdoek inclusief peesframe nodig en Mull2media kon hier snel in schakelen. Over de prijs, kwaliteit en snelheid van leveren zijn we zeer tevreden.

5 / 5

Snelle service en goede communicatie. Een uitstekend bedrijf om zaken mee te doen.