Ultieme

zichtbaarheid

Abri posters zorgen voor ultieme zichtbaarheid. Met een formaat van 118,5 x 175 cm is de abri het grootste posterformaat dat te verkrijgen is. Abri betekent letterlijk ‘bushokje’. Dit is dan ook de plek waar je deze posters tegenkomt.

Je kunt jouw abri poster laten maken op verschillende papiersoorten. Zo is er bijvoorbeeld blueback papier. Hierbij zorgt de blauwe achterkant ervoor dat jouw poster minder doorschijnt. Jouw boodschap is dus altijd goed zichtbaar!

Effectief

reclamemiddel

Reclame langs de weg of in een bushokje? Bestel dan snel je abri posters van de hoogste kwaliteit bij Mull2media! Je kunt de abri poster vanwege het grote formaat op allerlei plekken ophangen: om een evenement mee aan te kondigen, een poster van jouw voetbalclub of voor de specialiteiten in een restaurant.

Werkelijk alles is mogelijk qua boodschap. Indien nodig helpen we jou het met het design van de grote abri poster. Onze opmaakafdeling staat altijd voor je klaar.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

abri posters door Mull2media

  • Abri posters op maat

  • Altijd een expert beschikbaar en meerdere correctierondes

  • Gratis opmaakdienst voor jouw poster

  • Jarenlange ervaring, uitstekende kwaliteit

“Abri posters op maat laten maken?”

Vraag een offerte aan
Bestel jouw

abri poster

Bestel jouw abri poster voordelig bij Mull2media. Ze zijn perfect voor in bushokjes en abri’s op bus- en treinstations of langs drukke kruispunten. Wil je een full colour bedrukking, enkelzijdig of met tegendruk (dit zorgt ervoor dat de poster niet doorschijnt)? Het kan allemaal.

Kom je er niet uit met het bestellen? Geen probleem. Je kunt altijd contact met ons opnemen. We denken graag met je mee over het ontwerp, het materiaal en zorgen altijd voor het best eindresultaat.

Wil je meer weten over onze

abri posters?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je goed zichtbaar zijn?

Laat dan abri posters maken!