Voor herkenbaarheid

en uitstraling

Bedrijfskleding heeft invloed op de herkenbaarheid en de uitstraling van je bedrijf. Je laat jouw kleding bedrukken of borduren door Mull2media. Wij zorgen dat jij, je logo en je bedrijfsnaam gezien worden.

Hoogwaardige kleding en mooie scherpe bedrukking, dat is hoe je jouw bedrijf wilt presenteren naar je potentiële klanten. Broeken, polo’s, shirts, sweaters, vesten, jassen en bodywarmers kunnen bij ons, op een professionele wijze, worden voorzien van bedrijfsgegevens.

Bedrukken of

borduren?

Je kunt in principe elk kledingstuk bedrukken met jouw bedrijfslogo, maar voor een luxe uitstraling en langdurige levensduur ga je uiteraard voor borduring. Het is professioneel en de mogelijkheden zijn divers. Het is echter wel duurder dan een bedrukking.

Voor een borduring wordt bij Mull2media een borduurkaart gemaakt. Hiermee wordt het aantal steken geteld en de uiteindelijke prijs bepaald.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

bedrijfskleding door Mull2media

  • Herkenbare en opvallende bedrijfskleding
  • Alle kleding en maten mogelijk
  • Altijd eerst een gratis gesprek
  • Persoonlijk contact en korte lijnen

“Bedrijfskleding voor jouw werknemers nodig?”

Neem contact met ons op
Onderdeel

imago

Voor alle bedrijven, klein of groot, kan de bedrijfskleding een onderdeel zijn van het imago en de herkenbaarheid van het bedrijf. Voor een passend advies voor het bedrijf en de werkzaamheden kun je een afspraak met ons maken.

Wij zoeken samen met jou naar de juiste uitstraling en de gewenste bescherming van de medewerkers. Als jouw bedrijfskleding er goed uit ziet, straal je een positief imago uit naar de buitenwereld.

Wil je meer weten over onze

bedrijfskleding?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Je personeel laten opvallen?

Met bedrijfskleding ben je goed zichtbaar!