Opvallende

kleding

Wil jij opvallen in persoonlijke en sprekende kleding? Laat dan jouw kleding bedrukken met je eigen naam of andere tekst. Bij het drukken van letters op kleding heb je alle vrijheid tijdens het ontwerpen, en kun je zelf een lettertype, -grootte en -kleur kiezen.

Naast een tekst kun je natuurlijk ook een afbeelding op de kleding bedrukken, zoals een foto of tekening. Je kunt bij Mull2media onder meer T-shirts, polo’s, sweaters, sportkleding en kinder- of babykleding laten bedrukken.

Zakelijke

markt

Niet alleen mensen die graag unieke kleding willen bedrukken zijn bij ons aan het juiste adres. Ook de zakelijke markt kan bij ons terecht. Zo heeft bedrijfskleding veel invloed op de herkenbaarheid en de uitstraling van je bedrijf. Wij zorgen dat jij, je logo en je bedrijfsnaam gezien worden.

Hoogwaardige kleding en mooie scherpe bedrukking, dat is hoe je jouw bedrijf wilt presenteren naar je potentiële klanten. Broeken, polo’s, shirts, sweaters, vesten, jassen en bodywarmers kunnen bij ons worden voorzien van bedrijfsgegevens.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

bedrijfskleding door Mull2media

  • Herkenbare en opvallende bedrijfskleding
  • Alle kleding en maten mogelijk
  • Altijd eerst een gratis gesprek
  • Persoonlijk contact en korte lijnen

“Wil jij jouw kleding laten bedrukken? Dat kan!”

Neem contact met ons op
Kleding

bedrukken

Wij bedrukken jouw eigen ontwerp voordelig en snel op T-shirts, polo’s en sweaters. Voor, achter, op de mouw, op de borst en in verschillende kleuren en pasvormen. En heb je geen ontwerp voor jouw bedrijfs-, werk-, of vrijetijdskleding? Geen probleem.

Onze opmaakservice maakt geheel gratis een ontwerp van jouw kleding. En pas als jij hier tevreden over bent, starten wij pas met het bedrukken ervan. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact met onze medewerkers op.

Wil je meer weten over onze

autobelettering?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Opvallen met bedrukte kleding?

Onze specialisten zorgen dat je zichtbaar wordt.