Polo

bedrukken

Polo’s bedrukken voor jezelf, voor op je werk of als cadeau? Bij Mull2media kun je een polo geheel naar eigen wens bedrukken. Met eigen gekozen tekst of afbeelding.

Polo shirts zijn ideaal om te dragen tijdens evenementen en stralen net wat meer representativiteit uit dan een regulier shirt. Zo zorg je ervoor dat jij en jouw onderneming er netjes en verzorgd bijlopen. Dit verhoogt de aandacht voor jouw bedrijf. Laat daarom nu jouw polo shirt bedrukken met een uniek ontwerp!

Waarom

polo’s bedrukken?

Met bedrukte polo’s, voorzien van een pakkende tekst of spreuk, straal je meer professionaliteit uit en benadruk je de aanwezigheid van jouw bedrijf tijdens evenementen. Ook op de werkvloer kan het goed zijn om met zijn allen dezelfde kleding te dragen. Zo wordt je meer een eenheid.

Tevens is het mogelijk de polo’s te laten bedrukken voor als u een vrijgezellenfeest geeft of een vorm van feest of verjaardag heeft. Ook voor verschillende sporten is het mogelijk om de polo te bedrukken met sponsoren of andere uitlatingen.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

bedrukte polo’s door Mull2media

  • Herkenbare en opvallende bedrijfskleding
  • Alle kleding en maten mogelijk
  • Altijd eerst een gratis gesprek
  • Persoonlijk contact en korte lijnen

“Polo’s naar wens bedrukken? Dat kan!”

Neem contact met ons op
Uniek

ontwerp

Je kunt bij ons alle type polo shirts voorzien van een uniek ontwerp, zoals met korte en lange mouwen, voor heren, dames en kinderen. Personaliseer je polo helemaal naar eigen wens. Of dit nu voor een evenement, als reguliere werkkleding of als privégelegenheid is; wij zijn je graag van dienst.

En heb je geen ontwerp voor jouw polo? Onze opmaakservice maakt geheel gratis een ontwerp van jouw polo shirt. En pas als jij hier tevreden over bent, starten wij pas met het bedrukken. Bij ons kun je één polo, maar ook een hele partij bestellen.

Wil je meer weten over onze

bedrukte polo’s?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Een representatieve uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Laat dan polo’s met eigen ontwerp bedrukken.