T-shirts

laten bedrukken

Heb je T-shirts nodig voor jouw bedrijf of voor een evenement waar je werkzaam bent? Laat jouw T-shirts dan bedrukken bij Mull2media. Door het gebruik van uitstekende materialen zorgen wij ervoor dat je precies uitstraalt wat je wilt. Deze T-shirts zijn natuurlijk van de beste kwaliteit!

Doordat wij beschikken over een uitstekend drukapparaat kunnen wij je garanderen dat je krijgt wat je besteld. Je kunt jouw T-shirt bedrukking geheel zelf ontwerpen, en deze goedkoop bij ons laten bedrukken.

Eindeloze

mogelijkheden

Als je dus T-shirts wilt voorzien van een leuke, inspirerende tekst, een afbeelding of jouw logo, is Mull2media jouw partner. Wij zorgen dat de T-shirts bedrukt worden met jouw unieke ontwerp, zodat het geschikt is voor je werk, een evenement, een festival, een congres, voor de sport of als vrije tijd.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook op het gebied van shirts. Deze hebben we in verschillende soorten, maten en kleuren, voor hem en voor haar. Daarnaast hebben wij T-shirts in veel verschillende stijlen zoals met een V-hals of met een ronde hals.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

bedrukte shirts door Mull2media

  • Herkenbare en opvallende bedrijfskleding
  • Alle kleding en maten mogelijk
  • Altijd eerst een gratis gesprek
  • Persoonlijk contact en korte lijnen

“Wil je opvallen met bedrukte T-shirts?”

Neem contact op
Gratis

opmaakservice

Heb je de T-shirts op korte termijn nodig voor bijvoorbeeld een belangrijk evenement? Wij kunnen wij jouw T-shirts snel bedrukken en leveren, uiteraard tegen een scherpe prijs. De T-shirts zijn van verschillende prijsklassen zodat altijd een bij zit die bij je past.

Naast scherpe prijzen bieden wij ook uitstekende service. Heb je geen ontwerp voor jouw T-shirt? Geen probleem. Onze opmaakservice maakt geheel gratis een ontwerp van jouw shirt. En pas als jij hier tevreden over bent, starten wij pas met het bedrukken.

Wil je meer weten over onze

bedrukte t-shirts?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Opvallen met jouw bedrijf of evenement?

Met bedrukte T-shirts val je absoluut op.