Wat zijn

kleding transfers?

Kleding transfers zijn applicaties die gebruikt kunnen worden voor het bedrukken van kleding. Het zijn eigenlijk een soort stickers die geschikt zijn voor textiel. Bij de textiel transfers wordt echter gebruikgemaakt van warmte gevoelige lijm, die hecht bij een bepaalde minimumtemperatuur.

Voor het aanbrengen van de textiel transfers wordt daarom gebruikgemaakt van een hittepers waarbij de transfer op de juiste temperatuur op de ondergrond wordt geperst.

Transfers

op kleding

Bij Mull2media kun je kleding laten bedrukken via transfers. De voordelen van hiervan zijn dat deze bij grotere aantallen erg voordelig zijn. Ook kun je via deze techniek gemakkelijk en snel nabestellen.

Je kunt bij ons kleding transfers laten uitvoeren op diverse soorten kleding, zoals sweaters, polo’s en T-shirt transfers. Je hebt bij ons de keuze om een foto of andere afbeelding aan te leveren voor een kleding transfer, maar we kunnen ook voor jou een uniek ontwerp maken.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

transfers door Mull2media

  • Herkenbare en opvallende bedrijfskleding
  • Alle kleding en maten mogelijk
  • Altijd eerst een gratis gesprek
  • Persoonlijk contact en korte lijnen

“Kleding op maat laten bedrukken?”

Neem contact met ons op
Imago en

herkenbaarheid

Voor alle bedrijven, klein of groot, kan bedrukte kleding een onderdeel zijn van het imago en de herkenbaarheid. Voor een passend advies voor het bedrijf en de werkzaamheden kun je een afspraak met ons maken. Wij zoeken samen met jou naar de juiste uitstraling.

Wij helpen je graag bij het ontwerp van een logo of ander design op jouw shirt. Wij hebben een ruime collectie bedrijfskleding, werkkleding en promokleding, allen geschikt voor transfers.

Wil je meer weten over onze

transfers?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Bedrijfskleding laten bedrukken om meer reclame te maken?

Onze specialisten zorgen dat je zichtbaar wordt.