Opvallen met

autobelettering

Met autobelettering kun je gemakkelijk en betaalbaar jouw bedrijf presenteren. Het is een goedkope en effectieve manier om reclame te maken. Al rijdend kun je jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht van je potentiële publiek brengen.

Mull2media heeft veel ervaring op het gebied van autobelettering. Of het nu gaat om het plakken van de bedrijfsnaam op een auto of een full colour carwrap; bij ons ben je aan het juiste adres.

Hoge

attentiewaarde

Ben je veel op de weg met jouw auto? Kies dan voor een autobelettering. Deze reclame op jouw auto heeft een hoge attentiewaarde. Wij maken gebruik van hoogwaardige vinylfolies die zijn voorzien van een UV-werend laminaat om de levensduur te verlengen.

De auto’s kunnen in matte of glanzende folies worden beletterd of gewrapt. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw wagen te voorzien van een hippe print, jouw bedrijfskleuren of het logo.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

autobelettering door Mull2media

  • Gratis ontwerp van jouw belettering
  • Persoonlijk advies over de belettering
  • Belettering aanbrengen op locatie
  • We beletteren jaarlijks 500 voertuigen
  • Belettering al vanaf € 65,00 inclusief opmaak
Download de gratis whitepaper

"Hoe je maximaal profiteert van autobelettering"

Download whitepaper
Belettering op

iedere auto

Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, printen en aanbrengen van een autobelettering kunnen wij jouw huisstijl en doelstelling op iedere auto zetten. Op elk model of merk is dit mogelijk. Wij richten ons zowel op de kleine ondernemers als op de grote bedrijven door heel het land.

De belettering wordt inhouse ontworpen en gemonteerd. Kom ook maximaal onder de aandacht van het publiek en kies voor onze hoogwaardige autobelettering.

Wil je meer weten over onze

autobelettering?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je beter opvallen? Of meer reclame maken voor jouw bedrijf?

Onze beletteringsspecialisten zorgen dat je zichtbaar wordt.