Zichtbaar op de weg

met busbelettering

Ben je op zoek naar een goede en betaalbare reclame-uiting? Busbelettering is een uitkomst als je wilt opvallen op de weg. Al rijdend breng je jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht van je potentiële publiek. Mull2media heeft veel ervaring op het gebied van busbelettering.

Of het nu gaat om het plakken van de bedrijfsnaam op een bedrijfsbus of een full colour carwrap; bij ons ben je aan het juiste adres. Voor iedere klant en voor ieder budget hebben we de passende oplossing.

Hoge

attentiewaarde

Ben je veel op de weg met jouw bestelbus? Kies dan voor een busbelettering. Of jouw bedrijfswagenpark nou klein of groot is, jouw bestelbus is het visitekaartje van jouw bedrijf! Deze reclame heeft een hoge attentiewaarde.

Wij maken gebruik van hoogwaardige vinylfolies die zijn voorzien van een UV-werend laminaat om de levensduur te verlengen. De voertuigen kunnen in matte of glanzende folies worden beletterd of gewrapt.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

busbelettering door Mull2media

  • Gratis ontwerp van jouw belettering
  • Persoonlijk advies over de belettering
  • Belettering aanbrengen op locatie
  • We beletteren jaarlijks 500 voertuigen
  • Belettering al vanaf € 65,00 inclusief opmaak
Download de gratis whitepaper

"Hoe je maximaal profiteert van autobelettering"

Download whitepaper
Van ontwerp

tot uitvoering

Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, printen en aanbrengen van een belettering kunnen wij jouw huisstijl en doelstelling op iedere bedrijfs- en bestelbus zetten. Wij richten ons zowel op de kleine ondernemers als op de grote bedrijven door heel het land.

De busbelettering wordt inhouse ontworpen en gemonteerd. Zo hebben wij alles in eigen beheer en daarmee de volledige controle op het eindresultaat.

Wil je meer weten over onze

busbelettering?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je beter opvallen? Of meer reclame maken voor jouw bedrijf?

Onze beletteringsspecialisten zorgen dat je zichtbaar wordt.