Trek

de aandacht

Ben je niet meer tevreden over de huidige kleur van je auto? Of wil je iets specifieks met je bus communiceren? Dan is carwrapping een prima optie. Het inpakken je voertuig met folie is goedkoper dan het opnieuw te laten spuiten en zorgt dat je maximaal onder de aandacht van het publiek komt.

Al rijdend breng je jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht van je potentiële publiek. Mull2media heeft veel ervaring op het gebied van carwrapping Voor iedere klant en voor ieder budget hebben we de passende oplossing.

Unieke

uitstraling

Wij pakken de voertuigen in gedeeltes of volledig in met folie in ieder gewenste kleur. De folie is van hoogwaardig gegoten vinyl en wordt voorzien van een UV-werend laminaat om de duurzaamheid te verlengen. De voertuigen kunnen in een effen kleur worden gecarwrapt, in mat en glans.

Daarnaast is het ook mogelijk om jouw auto of bus te voorzien van een hippe print, jouw bedrijfskleuren of het logo. Er zijn bij ons veel mogelijkheden. Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij verrassen je met een passend ontwerp.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

carwrapping door Mull2media

  • Gratis ontwerp van jouw belettering
  • Persoonlijk advies over de belettering
  • Belettering aanbrengen op locatie
  • We beletteren jaarlijks 500 voertuigen
  • Belettering al vanaf € 65,00 inclusief opmaak
Download de gratis whitepaper

"Hoe je maximaal profiteert van autobelettering"

Download whitepaper
Belettering op

elk gewenst voertuig

Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, printen en aanbrengen van een carwrap kunnen wij jouw huisstijl en doelstelling op iedere bedrijfs- en bestelbus zetten. Wij richten ons zowel op de kleine ondernemers als op de grote bedrijven door heel het land.

De wrapfolie wordt inhouse ontworpen. Vervolgens maken we jouw voortuig schoon en vetvrij en brengen de folie aan. Zo voorkomen we dat de folie na het carwrappen na een paar jaar loslaat. Wacht niet langer en kijk naar de mogelijkheden voor carwrapping.

Wil je meer weten over onze

carwrapping?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je beter opvallen? Of meer reclame maken voor jouw bedrijf?

Onze beletteringsspecialisten zorgen dat je zichtbaar wordt.