Opvallen met

vrachtwagenbelettering

Een vrachtwagen is dagelijks op de weg te vinden. Daarmee is het een prima reclameobject om vrachtwagenbelettering op aan te brengen. Mull2media neemt alle zorgen uit handen. We verzorgen het ontwerp tot de uitvoering. Al rijdend kun je jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht van je potentiële publiek brengen.

Mull2media heeft veel ervaring op het gebied van vrachtwagenbelettering. Wij nemen alle zorgen uit handen, van het ontwerp tot en met de uitvoering.

Gegarandeerd

bereik

Ben je veel op de weg met jouw vrachtwagen met oplegger, bakwagen of combinatie? Kies dan voor een vrachtwagenbelettering. Deze belettering heeft een hoge attentiewaarde en zorgt dat je absoluut gezien wordt. Wij maken gebruik van hoogwaardige vinylfolies die zijn voorzien van een UV-werend laminaat om de levensduur te verlengen.

De vrachtwagens kunnen in matte of glanzende folies worden beletterd of gewrapt. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw voertuig te voorzien van een hippe print, jouw bedrijfskleuren of het logo.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

vrachtwagenbelettering door Mull2media

  • Gratis ontwerp van jouw belettering
  • Persoonlijk advies over de belettering
  • Belettering aanbrengen op locatie
  • We beletteren jaarlijks 500 voertuigen
  • Belettering al vanaf € 65,00 inclusief opmaak
Download de gratis whitepaper

"Hoe je maximaal profiteert van autobelettering"

Download whitepaper
Belettering op

iedere vrachtwagen

Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, printen en aanbrengen van een belettering kunnen wij jouw huisstijl en doelstelling op iedere vrachtwagen en toebehoren zetten. Wij richten ons zowel op de kleine ondernemers als op de grote bedrijven door heel het land.

De belettering wordt inhouse ontworpen en gemonteerd. Zo hebben wij alles in eigen beheer en daarmee de volledige controle op het eindresultaat.

Wil je meer weten over onze

vrachtwagenbelettering?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je beter opvallen? Of meer reclame maken voor jouw bedrijf?

Onze beletteringsspecialisten zorgen dat je zichtbaar wordt.