Maak online

Een goede eerste indruk

Een goede website is tegenwoordig onmisbaar. Zo’n 95 procent van jouw potentiële klanten zoekt online naar producten en diensten. De eerste indruk van deze potentiele klant van jou zal dus online plaatsvinden. Daarom is het belangrijk om een goede, representatieve en visueel aantrekkelijke website te hebben. De websites van Mull2media zijn gebruiksvriendelijk, responsive en goed vindbaar in de zoekmachines.

Door Mull2media

Een nieuwe website laten maken?

Dat kan, natuurlijk! Het is dan wel goed om alvast over een paar zaken na te denken. Jouw nieuwe site start bij jouw antwoorden op deze vragen: Wie gaat je site bezoeken? Wat wil je met je site bereiken? Welke content heb je binnen je website nodig? Wij helpen jou met de antwoorden op al deze vragen. In een persoonlijk gesprek lichten we alles toe en zorgen we dat je hiermee verder komt.

Jouw site of shop

Door ons laten maken?

De websites die wij bouwen zijn altijd passend en persoonlijk. Bij Mull2media kiezen de ontwerpers voor een overzichtelijke vormgeving, zodat jouw site herkenbaar én functioneel is. Dit omdat wij weten dat uitstraling en gebruikersgemak hand in hand gaan. Het onderhouden van de website is eenvoudig met WordPress, het meest gebruikte Content Management System (CMS) in de wereld. Zo ben je altijd actueel.

Website en webshop

Op maat

Onze webdesigners bouwen de website op maat. Compleet naar jouw wensen en in de gewenste stijl. Zonder al te hoge investeringen in tijd en geld ben je met onze oplossingen snel online. Wij bieden ook extra toepassingen aan. Denk bijvoorbeeld aan een webshop (door middel van WooCommerce), een actie. Wij vinden dat jouw belang voorop staat. Dus een fraaie website met een logische structuur die hoog in de zoekmachines staat.

Wil je opvallen? Of een goede uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Onze specialisten zorgen dat je zichtbaar wordt.

Daarom kies je voor

Een website van Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek
  • Altijd duidelijkheid vooraf
  • Geen vervelende verrassingen achteraf
  • Altijd een expert beschikbaar
  • Persoonlijk contact
  • Van budget tot honderd procent maatwerk
Wil je een

Nieuwe website laten maken?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door de onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen op werkdagen binnen 4 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op