Jouw bedrijf of product

in the spotlight

Veel organisaties staan tegenwoordig met enige regelmaat op beurzen om hun producten en diensten te promoten en in contact te komen met (potentiële) klanten. Wellicht sta jij er met je bedrijf ook vaak en zoek je een manier om aandacht te trekken en je op een positieve manier te onderscheiden van je concurrentie.

Dat begrijpen wij bij Mull2media als geen ander. Daarom zorgen wij voor een aantrekkelijke en onderscheidende beursstand die bezoekers uitnodigt om te stoppen. Een plek waar het ontspannen en prettig zakendoen is.

Jouw beurs

aankleden

Heb je binnenkort een beurs of een groot evenement op de agenda staan? Misschien heb je nog niet voldoende nagedacht over jouw beursaankleding. Wat hoe richt je jouw stand in? Wat wil je hiermee uitstralen? En heb je alle beursmaterialen al?

Mull2media heeft jarenlange ervaring in het maken van beursaankleding die ervoor zorgt dat jouw stand er verzorgd uitziet. Jouw beursstand is immers het eerste onderscheidende vermogen ten opzichte van jouw concurrentie en zorgt dat bezoekers meer willen weten over jouw bedrijf, product of dienst.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

een beursaankleding door Mull2media

  • Opvallende reclame op de beurs
  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Persoonlijk contact en meerdere correctierondes

  • Gratis opmaak van jouw beursaankleding
  • Eigen montagedienst

“Beursaankleding laten maken?”

Vraag een offerte aan
Productie

en montage

Mull2media heeft ruime ervaring op het gebied van deze vorm van reclame. Het ontwerp van deze reclame-uiting kan door ons grafische team worden opgemaakt. De productie en montage van de beursaankleding wordt door ons reclamebedrijf in eigen beheer gedaan.

Bij ons heb je dus alles onder één dak: van concept tot realisatie. Wij zorgen dat je gezien wordt. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Wil je meer weten over onze

beursaankleding?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je opvallen op de beurs? Of jouw bedrijf of organisatie goed presenteren?

Onze specialisten zorgen dat je zichtbaar wordt op de beurs.