Slimme

bewegwijzering

Bewegwijzering heeft als doel om mensen naar een locatie te leiden of te laten weten welke regels er op een terrein of binnen een pand gelden. Dat doel kan bij verschillende vormen van bewegwijzering anders zijn.

In elk bedrijf of organisatie is juiste routing erg belangrijk voor de dagelijkse logistiek. Denk bijvoorbeeld aan parkeerplaatsen, maar ook binnen jouw bedrijfspand. Hiervoor zijn diverse maatwerkoplossingen beschikbaar.

Voor binnen

én buiten

Goede bewegwijzering is geen overbodige luxe. Dat geldt zowel binnen als buiten jouw bedrijfspand. Van naamborden bij elke kantoorruimte, wegwijzers naar afdelingen, wegwijzers op bedrijfsterreinen tot aan signs boven winkelpaden; Mull2media maakt de bewegwijzering op maat.

Wij drukken en printen op alle soorten materialen, zoals hout en kunststof. Van naamborden met wisselteksten tot borden in speciale vormen.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

bewegwijzering door Mull2media

  • Snel en goedkoop reclameborden laten maken
  • Van budget tot honderd procent maatwerk borden
  • Altijd duidelijkheid vooraf en meerdere correctierondes
  • Persoonlijk contact en korte lijnen
  • Gratis opmaak van jouw reclamebord

“Bewegwijzering laten maken?”

Vraag een offerte aan
Alles in

eigen beheer

Laat je over bewegwijzering door Mull2media adviseren. Wij hebben ruime ervaring en bieden jouw bewegwijzeroplossingen voor betaalbare prijzen aan. Denk hierbij aan reclameborden, pictogrammen, vloerstickers en parkeerborden.

Wij zijn in staat om het ontwerp, de productie en plaatsing van de wegbewijzering in eigen beheer te doen. Wij hebben namelijk de beschikking over een eigen productiehal, met eigen signmachines.

Wil je een

bewegwijzering laten maken?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je echt opvallen?

Met onze reclameborden ben je goed zichtbaar!