Fotowanden voor

sfeerbeleving

Fotowanden van behang met jouw eigen foto zijn voor bedrijven en ook voor bij je thuis een fraaie muurbekleding. Breng vrolijkheid en kleur in je ruimte of geniet juist van een stijlvolle zwart-witte print. Door van je muur een fotowand te maken, tover jij je hele ruimte om.

Een fotowand is voor allerlei ruimtes geschikt, van een woonkamer of slaapkamer tot een gang of studeerkamer. En zelf voor andere doeleinden, zoals een sportschool of restaurant, zijn er passende behangen te verkrijgen.

Jouw

eigen ontwerp

Met jouw eigen ontworpen fotowand op elk gewenst formaat ben je altijd up-to-date, met de laatste interieurtrends. Uiteraard laat je deze maken door Mull2media. Verras bijvoorbeeld jouw klant door zijn eigen wand met een logo, tekst, design of afbeelding te laten ontwerpen. Wij komen altijd met een betrouwbaar advies, een verantwoord ontwerp en duidelijke communicatie.

Met onze fotowanden kun je alle kanten op. Of je nu houdt van een natuurlijke uitstraling, een werelds uitzicht of juist abstracte kunst.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

fotowanden door Mull2media

  • Pandaankleding op maat
  • Persoonlijk contact en korte lijnen
  • Gratis opmaak van jouw pand- en gevelreclame
  • Eigen montagedienst voor de pand- en gevelreclame
  • Jarenlange ervaring, uitstekende kwaliteit

“Wil jij jouw ruimte meer sfeer geven?”

Neem contact op
Hoogwaardige

kwaliteit

De fotowanden worden bij ons gemaakt van Airtex, vliesbehang en Vinyl behang. Hoogwaardige kwaliteit voor een lange levensduur. Ze worden in diverse afmetingen gemaakt, zodat ze altijd geschikt zijn voor bij je thuis.

De productie en montage van de fotowand wordt door ons in eigen beheer gemaakt. Zo hebben wij de beschikking over een uitgebreide productiehal, waar de uitingen worden gemaakt. Zo ben je altijd zeker van de hoogste kwaliteit!

Wil je meer weten over onze

fotowanden?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je opvallen? Of een goede uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Onze specialisten zorgen dat je zichtbaar wordt met fotowanden.