Decoratiedoek:

prachtig textielsoort

Een decoratiedoek zorgt voor meer sfeer. Daarnaast is het ideaal om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Doordat ze een geluiddempend effect en een stijlvolle uitstraling hebben, is het zeer populair in woonruimtes, kantoren, restaurants en op beurzen.

Mull2media levert alle decodoeken op ieder gewenst formaat. Het is een prachtig textielsoort met een fijne structuur, waardoor er mooie printresultaten behaald kunnen worden.

Veel

variatie 

Decoratiedoeken zijn uitermate geschikte om in een zogenaamd decoframe te plaatsen. Ze kunnen eenvoudig in het aluminium frame gespannen worden. Om die reden zijn de doeken in een handomdraai te verwisselen en kun je eindeloos variëren.

Heb je liever een vrijstaand frame? Dat kan! Een staand decoratieframe kunnen wij aan beide kanten voorzien van een decoratiedoek. Ze zijn ook geschikt als wand- en plafondframe.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

decoratiedoeken door Mull2media

  • Pandaankleding op maat
  • Persoonlijk contact en korte lijnen
  • Gratis opmaak van jouw pand- en gevelreclame
  • Eigen montagedienst voor de pand- en gevelreclame
  • Jarenlange ervaring, uitstekende kwaliteit

“Wil jij jouw ruimte meer sfeer geven?”

Neem contact op
Functioneel

én sfeervol

Een goede akoestiek wordt steeds belangrijker bij het creëren van prettige leef- en werkruimtes. Daarnaast is het erg sfeervol! Wil jij jouw betreffende ruimte met regelmaat een andere look geven, bijvoorbeeld in jouw restaurant of kantoor? Kies dan voor onze decoratiedoeken.

Ze zijn makkelijk te verwisselen in combinatie met een decoratieframe. De doeken zijn bij ons in alle maten verkrijgbaar en daardoor geschikt voor iedere ruimte!

Wil je meer weten over onze

decoratiedoeken?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je opvallen? Of een goede uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Onze specialisten zorgen dat je zichtbaar wordt met fotowanden.