Stijlvolle

textielframes

Met een textielframe, ook wel peesdoeken genoemd, kun je eindeloos variëren van look & feel. Per seizoen, promotie of actie kun je een ander doek inhangen. Door het slimme opspansysteem kun je de doeken in eenvoudig verwisselen.

En wil je meer opvallen? Dan kun je ook gebruik maken van verlichting. Zo valt jouw boodschap altijd op! En omdat wij jouw textielframes op maat maken, is het werkelijk voor iedere ruimte geschikt. De ideale oplossing voor een mooie blikvanger.

Eindeloos

variëren

Wil je sfeer in je interieur? Het textielframe is een mooi, gebruiksvriendelijk en stijlvol product voor binnen. Het frame is geschikt als wanddecoratie, hangend aan de muur, of om scheidingswanden mee te maken. Ook is het ideaal om als staande display in te zetten voor een presentatie.

Het textiel frame is leverbaar in elk gewenst formaat. Groot voordeel is het eenvoudig wisselen van het doek. Bestel jouw textielframe met eigen ontwerp bij Mull2media.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

textielframes door Mull2media

  • Pandaankleding op maat
  • Persoonlijk contact en korte lijnen
  • Gratis opmaak van jouw pand- en gevelreclame
  • Eigen montagedienst voor de pand- en gevelreclame
  • Jarenlange ervaring, uitstekende kwaliteit

“Wil jij jouw ruimte meer sfeer geven?”

Neem contact op
Alles in

eigen beheer

De textielframe van Mull2media is een mooie combinatie van een aluminium spanframe en een print op hoogwaardig mat-polyester doek. Het frame is zo goed als niet zichtbaar waardoor de afbeelding of andere reclame-uiting optimaal tot z’n recht komt.

Wij hebben alles in huis om jouw textielframe goed te ontwerpen, produceren en monteren. Oftewel: een kosteloos advies en ontwerp, snelle productie en een vakkundig montage. Dat wil jij toch ook? Kies voor deze blikvanger.

Wil je meer weten over onze

textielframes?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je opvallen? Of een goede uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Onze specialisten zorgen dat je zichtbaar wordt met fotowanden.