Unieke

openingsacties

Is binnenkort de opening van je nieuwe bedrijfspand? Dat wil je vast niet ongemerkt voorbij laten gaan en vieren met een groot feest en een openingsactie. Daar komt echter veel bij kijken. Mull2media heeft hier jarenlange ervaring mee en help je graag verder. Wij houden rekening met alle factoren van een goede openingsactie.

Denk aan de kleuren van jouw huisstijl en het beschikbare budget. Maar wij bedenken deze acties niet alleen, wij voeren het ook nog eens voor je uit!

Diverse

soorten acties

Denk bij een openingsactie bijvoorbeeld aan het inzetten van kleine-  en grote consumentenacties waarbij de klant wordt beloond voor het bezoek aan jouw bedrijf en winkel tijdens de opening.

Of je jouw potentiële klanten nu wil laten stempelen, stickers plakken, kassabonnen sparen of digitaal wil laten sparen: wij hebben de kennis en ervaring in huis! Mull2media zorgt ook voor unieke acties eventueel in combinatie met online promotie (onder andere social media).

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

openingsacties door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek over jouw actie

  • Persoonlijk contact en meerdere correctierondes

  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Originele acties

  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk

“Opvallen tussen de concurrentie?”

Neem contact op
Waarom

Mull2media?

Wij hebben jarenlange ervaring in het bedenken van openingsacties met als resultaat meer bezoekers, meer naamsbekendheid en meer sfeer en beleving. Een actie waar nog lang over nagepraat wordt! Mull2media streeft er naar om passende en verrassende acties te organiseren.

Daarnaast is ons doel de aankleding van de door ons georganiseerde acties in een herkenbare en sfeer verhogende setting te presenteren. Wij voeren alles uit, zodat jij je op de corebusiness kunt richten.

Wil je meer weten over onze

openingsacties?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Aandacht voor jouw nieuw te openen winkel?

Wij zorgen voor een onvergetelijke openingsactie!