Jouw bedrijf

in de spotlight

Pand- en gevelreclame geeft jouw pand een professionele, herkenbare uitstraling en brengt het bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week onder de aandacht bij passanten.

Mull2media begrijpt dat de gevelreclame moet aansluiten bij jouw huisstijl en dat de locatie bepalend is bij het kiezen van de juiste reclame-uiting. Wil je bijvoorbeeld een mooie lichtbak aan de gevel, of een spandoekframe, of verlichte reclame? Het kan allemaal. Wij denken graag met je mee.

Blikvanger

van jouw pand

Gevelreclame is de blikvanger van jouw bedrijfspand. Het is het visitekaartje, want het is immers de eerste indruk dat je bedrijf maakt op bezoekers en passanten. De gevel- of pandaankleding moeten dus opvallen en uniform zijn aan de huisstijl van het bedrijf.

Bij de gevel- of pandreclame zijn diverse maatoplossingen mogelijk. Bij gevel- of pandreclame kun je denken aan een reclamebord, raambelettering, een geveldoek, gevelstickers, uithangborden of een maatwerkoplossing.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

pand- en gevelaankleding door Mull2media

  • Onderscheidende gevelreclame op maat

  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Een kennismakingsgesprek om jouw wensen door te spreken

  • Gratis opmaak van jouw pand- en gevelreclame

  • Eigen montagedienst voor jouw gevelreclame

Download de gratis whitepaper

"Hoe jouw bedrijfspand eruit springt!"

Download whitepaper
Productie en

montage

Mull2media heeft ruime ervaring op het gebied van deze vorm van reclame. Het ontwerp van deze reclame-uiting kan door ons grafische team worden opgemaakt. De productie en montage van de pand- en gevelaankleding wordt door ons reclamebedrijf in eigen beheer gedaan.

Bij ons heb je dus alles onder één dak: van concept tot realisatie. Wij zorgen dat jouw bedrijfspand gezien wordt.

Meer informatie over

pand- en gevelaankleding?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je opvallen? Of een goede uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Onze specialisten zorgen dat je zichtbaar wordt.