Aansprekende

wanddecoratie

Op zoek naar aansprekende wanddecoratie voor bij de receptie of in jouw kantoor? Maak dan gebruik van freesletters, ook wel laserletters genoemd. Naast buiten aan de gevel zijn ze binnen ook goed toe te passen.

Denk bijvoorbeeld om de bedrijfsnaam mooi te presenteren, maar ook om afdelingen aan te geven of om ergens anders de aandacht op te vestigen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Mull2media maken we de indoor freesletters helemaal op maat.

Mooi

visitekaartje

Met freesletters geef je jouw ruimte binnen een professionele en stijlvolle indruk. De letters zijn ook binnen van dezelfde materialen en onderhoudsvrij. Ze dienen als mooi visitekaartjes voor klanten en bezoekers van jouw onderneming.

Ze zijn zo aan te passen, dat het een mooie geheel wordt met het bestaande interieur. Denk hierbij aan jouw logo of bedrijfsnaam groot op de muur bij de receptie of in de kantoorruimte, of als inspirerende decoratie in de vorm van een mooie quote.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

freesletters binnen door Mull2media

  • Pandaankleding op maat
  • Persoonlijk contact en korte lijnen
  • Gratis opmaak van jouw pand- en gevelreclame
  • Eigen montagedienst voor de pand- en gevelreclame
  • Jarenlange ervaring, uitstekende kwaliteit

“Wil jij jouw ruimte meer sfeer geven?”

Informeer naar de mogelijkheden
In alle denkbare

vormen

Het assortiment freesletters varieert in diverse materialen, diktes, kleuren en toepassingen. Alle denkbare vormen kunnen bij ons op maat worden gemaakt. In eigen beheer. Denk aan jouw bedrijfslogo of bedrijfsslogan. Wij denken actief met je mee over het ontwerp, de technische uitvoering en de uiteindelijke montage.

Een perfect eindresultaat staat bij ons centraal. Naast de standaard montage is het ook mogelijk om de letters te voorzien van verlichting en afstandshouders.

Wil je meer weten over onze

freesletters binnen?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je opvallen? Of een goede uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Onze specialisten zorgen dat je zichtbaar wordt.