Jouw bedrijf

in de spotlight

Jouw bedrijfspand, kantoor of winkel met lichtreclame extra onder de aandacht brengen? Dat doe je met de lichtreclame van Mull2media. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf zichtbaar is voor klanten en bezoekers. Dus ook als de nacht is gevallen.

Bij ons heb je de keuze uit freesletters, LED frames en lichtbakken. Wij begrijpen dat de lichtreclame moet aansluiten bij jouw huisstijl en dat de locatie bepalend is bij het kiezen van de juiste reclame-uiting. Wij stemmen het product en de bedrukking graag af met jouw wensen en huisstijl.

Altijd

zichtbaar

Ook kun je lichtreclame inzetten voor het communiceren van een nieuwe huisstijl of het introduceren van een nieuw beeldmerk of reclameboodschap. Lichtreclame is dus erg geschikt om jouw bedrijfspand in de schijnwerpers te zetten. Door de verlichting valt jouw bedrijfsnaam en boodschap goed op. En dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Ook pand- en gevelreclame zorgt voor een grotere bekendheid en het bereiken van meer (potentiële) bezoekers. Wees ook altijd zichtbaar!

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

lichtreclame binnen door Mull2media

  • Opvallende lichtreclame op maat

  • Een kennismakingsgesprek om jouw wensen door te spreken

  • Gratis opmaak van jouw lichtreclame

  • Eigen montagedienst voor jouw lichtreclame

  • Van budget tot honderd procent maatwerk
Download de gratis whitepaper

"Hoe jouw bedrijfspand eruit springt!"

Download whitepaper
Ook

opvallen!

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten, een ware blikvanger van jouw gevel maken, of jouw bedrijfslogo duidelijk communiceren? Lichtreclame van Mull2media is dan dé oplossing. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van deze vorm van reclame. Het ontwerp van deze reclame-uiting kan door ons grafische team worden opgemaakt.

De productie en montage van de lichtreclame wordt in eigen beheer gedaan. Bij ons heb je dus alles onder één dak: van concept tot realisatie. Wij zorgen dat je gezien wordt.

Wil je meer weten over onze

lichtreclame?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je beter opvallen? Of een goede uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Onze specialisten zorgen dat je zichtbaar wordt met lichtreclame.