Heldere communicatie

met textielframes

Wanneer jouw bedrijfspand zich op een goed zichtbare locatie bevindt, kun je hier slim gebruik van maken. Zelf doen wij dit door middel van verlichte peesframes. Deze staande frames bieden zichtbare reclame, die al snel in het oog springt van de passerende automobilist, fietser of voetganger.

Deze textielframes zijn beschikbaar in vele vormen en maten, en zijn een ideale communicatievorm om jouw boodschap mee te communiceren. Hang een peesframe in de etalage, plaats een staande frame naast je ingang of maak gebruik van de mobiliteit en plaats een textielframe bij jouw beursstand. De mogelijkheden met textielframes zijn eindeloos!

Daarom kies je voor

textieldoeken door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek
  • Altijd duidelijkheid vooraf
  • Geen vervelende verrassingen achteraf
  • Altijd een expert beschikbaar
  • Persoonlijk contact
  • Van budget tot honderd procent maatwerk
Oneindig veel

mogelijkheden

Wanneer je kiest voor een textielframe, heb je ontzettend veel keus. Zo maken wij de textielframes op maat, en kun je bij ons terecht voor een passend en rakend ontwerp. Wij bieden textielframes zowel voor indoor- als outdoorgebruik. Ook kunnen de textielframes functioneren als akoestische demping in een ruimte. Dat is twee vliegen in één klap!

Kies voor een frame met of zonder licht en maak gebruik van een tweezijdig frame voor afwisseling in de communicatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij vertellen jou graag alles over de mogelijkheden van textielframes.

Plan direct een afspraak
Download de gratis whitepaper

“Hoe jouw bedrijfspand eruit springt!”

Download whitepaper
De specialist

in textielframes

Waarom een textielframe? Wij kunnen je hier veel over vertellen, maar zullen het op deze pagina kort proberen te houden. Met textielframes kun je namelijk echt alle kanten op. Zo kun je zelf het formaat bepalen, en heb je tal van mogelijkheden als het gaat om de plaatsing van de textielframes. Zo kunnen wij een staande pop-upframe voor je maken, die je bij beurzen neer kunt zetten. Of een staande frame met verlichting, die ook in het donker goed zichtbaar is voor publiek. Liever een textielframe aan de muur? Ook dat kan! Wij verzorgen zelfs het monteren van jouw textielframe als dat gewenst is.

Het ontwerp en de productie van de textielframes verzorgen wij daarnaast geheel in eigen huis. Onze ontwerpers zetten, indien gewenst, een strak ontwerp voor jou neer. Dit ontwerp kan in bijna ieder gewenst formaat worden geleverd. Zo ben jij zeker van een strakke boodschap op een kwalitatief doek. Van het ontwerp tot het plaatsen van de textielframes kun je bij ons terecht. Wij denken graag met je mee!

Wil je een

textielframe laten maken?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je opvallen? Of een goede uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Onze specialisten zorgen dat je zichtbaar wordt.

Neem contact op