Effectieve vorm van

reclame

Ben je op zoek naar een duidelijke en effectieve manier om jouw bedrijf, activiteit of project te promoten? Om of meer naamsbekendheid te creëren? Denk dan eens aan reclameborden. Deze borden zijn één van de grootste vormen van offline communicatie, dus uitstekende promotie.

Bij Mull2media hebben we diverse mogelijkheden op het gebied van reclameborden, zoals reclamezuilen, bouwborden, uithangborden en bewegwijzeringsborden.

Reclameborden

échte eyecatchers

Reclameborden zijn betaalbare en functionele reclamemiddelen. Voor buiten én binnen. Ze zijn perfect te gebruiken langs bijvoorbeeld een voetbal- en sportveld of bij de ingang van jouw bedrijf. Het zijn echte eyecatchers en dus ideaal voor promotie.

Mull2media maakt voor diverse bedrijven reclameborden. Deze borden hebben maar één voornamelijk doel: opvallen. Ze zijn uitstekend in te zetten voor jouw bedrijfscommunicatie bij kantoren of sportvelden.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

reclameborden door Mull2media

  • Snel en goedkoop reclameborden laten maken
  • Van budget tot honderd procent maatwerk borden
  • Altijd duidelijkheid vooraf en meerdere correctierondes
  • Persoonlijk contact en korte lijnen
  • Gratis opmaak van jouw reclamebord

“Reclamebord op maat laten maken?”

Vraag een offerte aan
Reclamebord

laten maken

Reclameborden zijn op ieder gewenst formaat te maken. Mull2media kan direct op plaatmateriaal printen of het reclamebord bestickeren. Reclameborden kunnen worden geleverd in Dibond, trespa of geschuimd PVC. Deze materialen zijn UV-bestendig en slijtvast.

Met onze jarenlange ervaring zijn wij prima in staat om jouw reclamebord op maat te maken. Al de reclameborden worden in eigen beheer vervaardigd. Dus geen uitbesteding, en dus geen marge op marge.

Wil je een

reclamebord laten maken?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je echt opvallen?

Met onze reclameborden ben je goed zichtbaar!