Bouwproject

onder de aandacht

Bouwborden zie je vaak langs de weg of bij bouwprojecten. Deze borden worden dus veelal gebruikt door aannemers en makelaars. Bouwborden springen in het oog en zijn ideaal om reclame mee te maken. Ze brengen een boodschap over; bijvoorbeeld de informatie over een woningbouw.

Deze borden zijn één van de grootste vormen van offline communicatie, dus uitstekende promotie. Bij Mull2media hebben we diverse mogelijkheden op op het gebied van bouwborden.

Bouwborden:

échte eyecatchers

Wij hebben een standaard assortiment bouwborden, maar ook maatwerk borden kunnen wij in eigen huis maken. Onze bouwborden zijn geschikt voor permanente reclame langs de weg of tegen een bedrijfspand. Indien nodig kunnen wij zorgen voor een draagconstructie, zodat de bouwborden weer- en windbestendig is.

Mull2media maakt voor diverse bedrijven bouwborden. Deze borden hebben maar één voornamelijk doel: opvallen. Ze zijn uitstekend in te zetten voor jouw bedrijfscommunicatie bij bouwprojecten.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

bouwborden door Mull2media

  • Snel en goedkoop reclameborden laten maken
  • Van budget tot honderd procent maatwerk borden
  • Altijd duidelijkheid vooraf en meerdere correctierondes
  • Persoonlijk contact en korte lijnen
  • Gratis opmaak van jouw reclamebord

“Reclamebord op maat laten maken?”

Vraag een offerte aan
Bouwbord

laten maken

Bouwbordenborden zijn op ieder gewenst formaat te maken. Mull2media kan direct op plaatmateriaal printen of het bouwbord bestickeren. De borden kunnen worden geleverd in Dibond, trespa of geschuimd PVC. Deze materialen zijn UV-bestendig en slijtvast.

Met onze jarenlange ervaring zijn wij prima in staat om jouw bouwbord op maat te maken. Al de reclameborden worden in eigen beheer vervaardigd. Dus geen uitbesteding, en dus geen marge op marge.

Wil je een

bouwbord laten maken?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je echt opvallen?

Met onze reclameborden ben je goed zichtbaar!