Ideale

bedrijfscommunicatie

In veel gevallen wordt er bij een reclamebord gedacht aan borden aan het pand, langs de weg of bij de vereniging. Maar er zijn ook reclamebord toepassingen uitsluitend voor binnen gebruik.

Bij Mull2media hebben we diverse mogelijkheden op het gebied van reclameborden. Denk hierbij aan wegbewijzering of borden aan de muur, POS materiaal, borden in supermarkten. Het is echt ideaal voor bedrijfscommunicatie.

Reclameborden

échte eyecatchers

Reclameborden zijn echte eyecatchers en dus ideaal voor promotie. Ook als je eenmaal een potentiële klant binnen hebt, zijn er nog volop redenen om een reclamebord binnen toe te passen. Denk hierbij aan het promoten van jouw product, actie of als decoratie.

Mull2media maakt voor diverse bedrijven reclameborden. Deze borden hebben maar één voornamelijk doel: opvallen. Ze zijn uitstekend in te zetten voor jouw bedrijfscommunicatie bij kantoren.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

reclameborden voor binnen door Mull2media

  • Snel en goedkoop reclameborden laten maken
  • Van budget tot honderd procent maatwerk borden
  • Altijd duidelijkheid vooraf en meerdere correctierondes
  • Persoonlijk contact en korte lijnen
  • Gratis opmaak van jouw reclamebord

“Reclamebord op maat laten maken?”

Vraag een offerte aan
Reclamebord

laten maken

Reclameborden voor binnen zijn op ieder gewenst formaat te maken. Mull2media kan direct op plaatmateriaal printen of het reclamebord bestickeren. Reclameborden kunnen worden geleverd in Dibond, trespa of geschuimd PVC. Deze materialen zijn UV-bestendig en slijtvast.

Met onze jarenlange ervaring zijn wij prima in staat om jouw reclamebord op maat te maken. Al de reclameborden worden in eigen beheer vervaardigd. Dus geen uitbesteding, en dus geen marge op marge.

Wil je een

reclamebord voor binnen laten maken?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je echt opvallen?

Met onze reclameborden ben je goed zichtbaar!