Populair

reclamemiddel

Wil je heel snel opvallen? Op een beurs, in een winkel, bij de ingang van jouw bedrijf, op een congres, of waar dan ook? Zet dan een roll-up banner als reclamemiddel in. Op een snelle, eenvoudige en voordelige manier promoot je jouw bedrijf, product, dienst of evenement.

Ook is het heel handig dat ze keer op keer gebruikt kunnen worden, waardoor het eenvoudig is om een boodschap mee te promoten. Niet voor niets is een roll up banner een erg populair reclamemiddel.

Eenvoudig

in gebruik

Een Roll up banner behoort tot de basis van je beursmateriaal en is uiterst eenvoudig in gebruik. Rol de banner simpelweg uit het systeem en je hebt direct een grote display voor je beursstand. Ze zijn eenvoudig op te rollen in een cassette en meen te nemen in een handige draagtas.

Roll up banners zijn ook ideaal voor de aankleding van je kantoor of winkel. Plaats deze op een prominente plaats voor maximale zichtbaarheid met de boodschap van de klant op ooghoogte.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

Roll up banners door Mull2media

  • Gratis ontwerp van jouw roll up banner

  • Persoonlijk advies en meerdere correctierondes

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Offerte op maat binnen 2 uur

“Roll up banners laten maken?”

Vraag een offerte aan
Maximale

zichtbaarheid

Zorg ook voor maximale zichtbaarheid met een roll up banner. Door onze jarenlange ervaring in roll up banners, zijn wij bij Mull2media in staat een selectie te maken van varianten met de beste prijs kwaliteitverhouding. Wij beschikken over een eigen productie en zijn hierdoor in staat supersnel aan je te leveren.

Wil je graag een roll up banner bestellen, maar heb je niet de mogelijkheden om een goed printbestand aan te leveren? Maak in dat geval gebruik van onze gratis opmaakdienst.

Wil je meer weten over onze

roll up banners?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je opvallen op een beurs of bij de ingang van je bedrijf?

Roll up banners zorgen dat je zichtbaar bent.