Spandoeken

ideaal reclamemiddel

Spandoeken zijn uitermate geschikt om jouw boodschap te communiceren. Dit kan bijvoorbeeld bij lopende acties of tijdens evenementen, maar ook om jouw eigen bedrijf of product te promoten. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor een spandoek met frame. Hierdoor is jouw boodschap altijd goed zichtbaar.

Mull2media maakt al jaren spandoeken op maat. Maar je kunt bij ons ook terecht voor bouwhekdoeken of dranghekdoeken om reclame te maken.

Ook voor

particulieren

Naast bedrijven kunnen wij ook spandoeken voor particulieren maken. Spandoeken zijn bijvoorbeeld ook leuk om een familielid, vriend, buurvrouw of bekende te verrassen voor zijn of haar verjaardag of andere reden.

De spandoeken maken wij geheel op maat en vrijwel altijd in eigen huis. Wij beschikken over grote printers waarmee wij deze reclamedoeken printen. Door onze jarenlange ervaring en een efficiënte werkwijze kunnen wij de spandoeken voor een betaalbare prijs printen.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

spandoeken door Mull2media

  • Snel en goedkoop spandoeken laten maken

  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Persoonlijk contact
  • Gratis opmaak van jouw spandoek

  • Altijd bestandscontrole, je loopt geen enkel risico

“Spandoek op maat laten maken?”

Vraag een offerte aan
Hoge kwaliteit

spandoeken

Onze spandoeken zijn standaard van zeer hoge kwaliteit Frontlit, PVC of bisyonl. De doeken zijn weer- en windbestendig. Je kunt kiezen voor een enkelzijdige of een dubbelzijdig bedrukt spandoek.

Alle spandoeken zijn UV bestendig waardoor kleuren langer scherp blijven. Door de nieuwste productietechnologie zijn wij in staat haarscherpe spandoeken te bedrukken. Ieder spandoek voorzien we van verstevigde hoeken en alle randen zijn omgezoomd en dubbel gestikt.

Wil je meer weten over onze

spandoeken?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je beter opvallen met jouw bedrijf of organisatie?

Onze specialisten zorgen dat je zichtbaar wordt.