Opvallen met

spandoekframes

Hang je spandoeken stevig op met onze spandoekframes! De industriële look, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken spandoekframes erg populair. In deze frames staan jouw spandoeken altijd mooi gespannen voor optimale attentie waarde.

Het is ideaal als gevelreclame, omdat je met een spandoek wisselende acties en thema’s kunt communiceren. Een goed medium om extra reclame te maken en dit wordt dan ook veelvuldig gedaan.

Diverse

spandoekframes

Mull2media levert standaard muurframes, vrijstaande frames, beursframes en frames geheel op maat. Allemaal weer- en windbestendig. Uiteraard is het mogelijk om deze inclusief een bijpassend full colour spandoek bij te bestellen.

Onze spandoekframes worden standaard met koppelstukken, muurbeugels en elastieken/spinhaken geleverd. Het is bij ons ook mogelijk om alleen een spandoekframe, een spandoek of de losse onderdelen te bestellen.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

spandoekframes door Mull2media

  • Snel en goedkoop spandoeken laten maken

  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Persoonlijk contact en korte lijnen

  • Gratis opmaak van jouw spandoek

  • Altijd bestandscontrole, je loopt geen enkel risico

“Spandoek op maat laten maken?”

Vraag een offerte aan
Hoogwaardige

kwaliteit

Onze spandoekframes zijn van aluminium. Wij maken uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit aluminium buizen en koppelstukken. Er zijn namelijk veel verschillende formaten en diktes beschikbaar, maar weten uit ervaring dat bepaalde formaten en diktes uiteindelijk tot ontevredenheid zullen leiden.

Daarom bieden wij uitsluitend 48,8 mm dikke aluminium buizen met een standaard wanddikte van 3 mm.

Wil je meer weten over onze

spandoekframes?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je een betere uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Onze specialisten zorgen dat je zichtbaar wordt.