[vc_row height=”small”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Sticker op maat

Een sticker op maat kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Bedrijven en restaurants kunnen bijvoorbeeld stickers gebruiken om hun logo te promoten. Ook bussen en taxi’s gebruiken stickers om op deze manier onderscheid te maken ten opzichte van de concurrenten. Ook zijn er binnenruitstickers beschikbaar.

Reclame bureau Mull2media in Doetinchem is gespecialiseerd op het gebied van stickers maken. Grote stickers, kleine stickers, voor binnen- of buitengebruik; niets is voor ons onmogelijk. Wij hebben de beschikking over eigen machines om jouw sticker geheel op maat te maken.

Wij staan erom bekend een partner te zijn die haar klanten goed adviseert. Onze ervaren medewerkers weten wat er allemaal mogelijk is. Zo hebben wij twee grote productiehallen, waar we deze stickers in eigen beheer – en dus zonder uitbesteding – voor jou kunnen maken.[/vc_column_text][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Jouw sticker voordelen bij Mull2media:

  • Sticker specialist
  • Luxe afwerkingen
  • Advies op maat
  • Persoonlijk contact

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][us_separator][vc_column_text]

Op zoek naar een sticker op maat? Neem contact op met reclamebedrijf Mull2media en hoor wat wij voor jou kunnen betekenen.

[/vc_column_text][us_btn text=”Neem nu contact met ons op!” icon=”mail” align=”right” link=”url:%2Fmull2media%2Fcontact%2F” external=””][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]