Reclame maken

met stickers

Wil je reclame maken met stickers? Mull2media biedt diverse oplossingen op het gebied van reclamestickers. Zo kunnen we reclamestickers maken voor buitengebruik, bijvoorbeeld op ramen, waardoor jouw boodschap de aandacht trekt van voorbijgangers.

Ook is het zeer aantrekkelijk en voordelig om een grotere afname te laten drukken om bijvoorbeeld uit te delen op een evenement, in de vorm van promotionele reclamestickers.

Stickers

laten maken

Stickers kunnen dus verschillende doeleinden worden gebruikt. Bedrijven en restaurants kunnen bijvoorbeeld stickers gebruiken om hun merk te promoten. Ook bussen en taxi’s gebruiken stickers om op deze manier onderscheid te maken ten opzichte van de concurrenten.

Of je nu reclame op de sticker wilt laten drukken of nieuwe keuringsstickers nodig hebt; bij Mull2media kun je alle soorten van stickers zelf ontwerpen en bestellen.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

stickers door Mull2media

  • Opvallende reclame op de beurs
  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Persoonlijk contact en meerdere correctierondes

  • Gratis opmaak van jouw beursaankleding
  • Eigen montagedienst
Download de gratis whitepaper

"Hoe jouw bedrijfspand eruit springt!"

Download whitepaper
Zelfklevend en

full colour

Alle zelfklevende stickers worden door ons voorzien van een full colour print en vervolgens op maat gestanst of contour gesneden. Daarnaast heb je de keuze uit groot of klein formaat en een tijdelijke of permanente hechting. Alle reclamestickers worden exact op maat gemaakt.

Het is bij ons heel simpel: wat jij voor ogen hebt wat betreft stickers, zetten wij om in het gewenste resultaat. Dit gaat uiteraard allemaal in samenspraak met ons.

Wil je een

sticker laten maken?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je opvallen? Of een goede uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Onze specialisten zorgen dat je zichtbaar wordt.