Opvallen met

vlaggen

Wil jij aandacht voor jouw bedrijf of evenement? Vlaggen laten maken is een krachtige en professionele manier om jouw boodschap over te brengen. Jouw bedrijfspand is pas écht toon- en herkenbaar met een opvallende vlag voor de deur.

Uiteraard kun je ook vlaggen bedrukken met jouw logo en in de kleuren van je huisstijl waardoor jouw product of dienst extra krijgt op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Mull2media heeft een ruim aanbod vlaggen en toebehoren.

Vlaggen voor

diverse doeleinden

Vlaggen kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Bij Mull2media kun je terecht voor diverse vlagsoorten, zoals beachflags, banieren, bedrijfsvlaggen, gevelvlaggen en kioskvlaggen. Uiteraard bieden wij ook vlaggenmasten en toebehoren aan. Wij weten wat voor jou van toepassing is.

Wapperende vlaggen zijn bij uitstek geschikt om een merknaam of boodschap onder de aandacht te brengen. Laat je inspireren of vraag onze medewerkers om advies op maat.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

vlaggen door Mull2media

  • Eenvoudig jouw vlag samenstellen
  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Persoonlijk contact
  • Gratis opmaak van jouw vlag
  • Altijd bestandscontrole, je loopt geen enkel risico

"Vlaggen op maat laten maken?"

Vraag een offerte aan
Vlag

laten maken

Mull2media heeft ruime ervaring op het gebied van deze vorm van reclame. Het ontwerp van deze reclame-uiting kan door ons grafische team worden opgemaakt. De productie en montage van de vlaggen wordt door ons in eigen beheer gedaan.

Bij ons heb je dus alles onder één dak: van concept tot realisatie. Wij zorgen dat je gezien wordt. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vlag op maat.

Wil je meer weten over onze

vlaggen?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Op zoek naar een ideaal reclamemiddel?

Met onze vlaggen ben je altijd zichtbaar!