Opvallen met

banieren

Wil jij aandacht voor jouw bedrijf of evenement? Banieren zijn stijlvolle, veelzijdige en flexibele communicatiemiddelen, waarmee je eenvoudig een bepaalde sfeer creëert of een boodschap communiceert.

Vanzelfsprekend kun je ook banieren bedrukken met jouw logo en in de kleuren van je huisstijl waardoor jouw product of dienst extra krijgt op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Hiermee heb je echt een herkenbare eyecatcher!

Banieren voor

diverse doeleinden

Banieren worden steeds vaker gebruikt. Deze vlag is geschikt voor de banier vlaggenmast. De baniervlag dankt zijn populariteit aan de professionele en zakelijk uitstraling. In tegenstelling tot de klassieke rechte vlag, is de baniervlag ook bij matige wind goed zichtbaar. De baniervlag wordt namelijk veelal gebruikt in de daarvoor bestemde banier vlaggenmast met banieruithouder.

Deze wapperende vlaggen zijn bij uitstek geschikt om een merknaam of boodschap onder de aandacht te brengen. Laat je inspireren of vraag onze medewerkers om advies op maat voor jouw baniervlag.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

banieren door Mull2media

  • Eenvoudig jouw vlag samenstellen
  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Persoonlijk contact
  • Gratis opmaak van jouw vlag
  • Altijd bestandscontrole, je loopt geen enkel risico

"Vlaggen op maat laten maken?"

Vraag een offerte aan
Banier

laten maken

Mull2media heeft ruime ervaring op het gebied van deze vorm van reclame. Het ontwerp van deze reclame-uiting kan door ons grafische team worden opgemaakt. De productie en montage van de banier wordt door ons in eigen beheer gedaan.

Bij ons heb je dus alles onder één dak: van concept tot realisatie. Wij zorgen dat je gezien wordt. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een banier op maat.

Wil je meer weten over onze

banieren?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Op zoek naar een ideaal reclamemiddel?

Met onze vlaggen ben je altijd zichtbaar!