Opvallen met

bedrijfsvlaggen

Jouw bedrijf, merk of product promoten? Dan is een bedrijfsvlag ideaal. Het is namelijk een krachtig reclamemiddel om jouw boodschap over te brengen. Jouw organisatie is écht toon- en herkenbaar met een opvallende vlag voor de deur.

Uiteraard kun je ook bedrijfsvlaggen bedrukken met jouw logo en in de kleuren van je huisstijl waardoor jouw product of dienst extra krijgt op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Mull2media heeft een ruim aanbod vlaggen en toebehoren.

Diverse

bedrijfsvlaggen

Bedrijfsvlaggen zijn in verschillende soorten onderdelen te verkrijgen, te weten als gevelvlaggen, hijsvlaggen en banieren. Vanzelfsprekend bieden wij ook vlaggenmasten en toebehoren aan. Wij weten wat voor jou van toepassing is.

Wapperende bedrijfsvlaggen zijn bij uitstek geschikt om een merknaam of boodschap onder de aandacht te brengen. Laat je inspireren of vraag onze medewerkers om advies op maat.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

bedrijfsvlaggen door Mull2media

  • Eenvoudig jouw vlag samenstellen
  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Persoonlijk contact
  • Gratis opmaak van jouw vlag
  • Altijd bestandscontrole, je loopt geen enkel risico

"Vlaggen op maat laten maken?"

Vraag een offerte aan
Bedrijfsvlag

laten maken

Mull2media heeft ruime ervaring op het gebied van het ontwerpen en bedrukken van bedrijfsfvlaggen. Het ontwerp van deze reclame-uiting kan door ons grafische team worden opgemaakt. De productie en montage van de vlaggen wordt door ons in eigen beheer gedaan.

Bij ons heb je dus alles onder één dak: van concept tot realisatie. Wij zorgen dat je gezien wordt. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een bedrijfsvlag op maat. En zorg dat jouw bedrijf gezien wordt.

Wil je meer weten over onze

bedrijfsvlaggen?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Op zoek naar een ideaal reclamemiddel?

Met onze vlaggen ben je altijd zichtbaar!