Vlaggenmasten

van topkwaliteit

Heb je een vlaggenmast nodig om je bedrijf een professionelere uitstraling te geven? Wil je een vlaggenmast voor thuis? Of wil je graag vlaggenmasten huren voor een evenement? Dit kan allemaal bij Mull2media.

Vlaggen en masten zijn een krachtige en professionele manier om jouw boodschap over te brengen. Jouw bedrijfspand of evenement is pas écht toon- en herkenbaar met een opvallende vlag.

Hoogwaardige

vlaggenmasten

Wij maken gebruik van aluminium vlaggenmasten. Hierdoor is je mast sterk, onderhoudsvrij en de prijs is erg gunstig. Hierdoor zijn we dan ook in staat hoogwaardige vlaggenmasten aan te bieden. Daarnaast beschikken onze masten over een grondkoker of over een kantelanker.

Wapperende vlaggen in masten zijn bij uitstek geschikt om een merknaam of boodschap onder de aandacht te brengen. Laat je inspireren of vraag onze medewerkers om advies op maat. Wij weten wat voor jou van toepassing is.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

vlaggenmasten door Mull2media

  • Eenvoudig jouw vlag samenstellen
  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Persoonlijk contact
  • Gratis opmaak van jouw vlag
  • Altijd bestandscontrole, je loopt geen enkel risico

"Vlaggen op maat laten maken?"

Vraag een offerte aan
Huren in plaats

van kopen?

Dat is mogelijk. Dit wordt veel gedaan bij evenementen. Ons montageteam zal dan ook de vlaggenmasten plaatsen. En is je evenement voorbij, dan komen we de vlaggenmasten gewoon weer bij je ophalen. Je huurt een complete vlaggenmast met vlag. De vlaggen worden door ons meegenomen en keurig in de masten gehangen.

Bij ons heb je dus alles onder één dak: van concept tot realisatie. Wij zorgen dat je gezien wordt. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vlag en mast op maat.

Wil je meer weten over onze

vlaggenmasten?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Op zoek naar een ideaal reclamemiddel?

Met onze vlaggen ben je altijd zichtbaar!