Grafisch ontwerp door Mull2media

Sjablonen

De huisstijlelementen voor jouw organisatie zijn ontworpen, het huisstijlhandboek ligt klaar en dan? Tijd om naar de huisstijldragers te kijken. Dit zijn de middelen die je inzet om in contact te komen én te blijven met jouw (potentiële) klanten. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, presentaties, rapportages, nieuwsbrieven en een e-mailhandtekening.

Voor al jouw huisstijldragers kunnen wij sjablonen ontwerpen. Volledig op maat, in jouw huisstijl en eenvoudig in gebruik. Met sjablonen zorg je voor consistentie in al jouw communicatie-uitingen. Wij helpen je daar graag bij.

Altijd je huisstijl bij de hand?

Kies voor sjablonen

 • Wat je ook verandert aan de inhoud, de huisstijl blijft onveranderd

 • Onze vormgevers bieden ´creatieve´ begeleiding op maat

 • 15+ jaar ervaring in het ontwerpen van allerlei soorten reclameuitingen

Gratis en vrijblijvend

Ga voor kwaliteit in jouw communicatie.

Consistent met sjablonen.

Sjablonen ontwerpen: documenten van hetzelfde kaliber

Wij leggen jouw huisstijl en lay-out vast in sjablonen. Het logo, het juiste lettertype en het kleurenpallet. Alles krijgt een vaste plek in het document. Op deze manier worden alle huisstijldragers voorzien van een eenduidige uitstraling. De inhoud van de documenten is vrij in te vullen door de gebruiker, maar de basis staat als een huis! Lekker makkelijk.

Jij vraagt, wij draaien

Van Office-documenten, zoals Word, Excel en PowerPoint tot sjablonen ontwerpen voor je website, nieuwsbrieven of drukwerk. En vergeet de sjablonen voor jouw social media posts niet. Niks is ons te gek. Wij zetten gebruiksvriendelijke templates voor je klaar. Maar daarvoor moeten we wel eerst je huisstijl helder hebben en gaan we samen om tafel om jouw wensen en eisen te bespreken. Dus kun je wel wat hulp gebruiken bij het vormgeven van de sjablonen voor jouw huisstijldragers? Kom gerust eens langs of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen

De pluspunten van sjablonen ontwerpen

 • Werk met sjablonen voor meer consistentie.
  Resultaat? Meer herkenbaarheid van het merk.

 • Professionele bestanden.
  Besteed de vormgeving uit en onze grafische vakidioten zorgen voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Sjablonen zijn snel aanpasbaar.