Spandoek

Denk groots! Trek met een spandoek de aandacht van bezoekers op een beurs. Ga voor een mega doek langs de kant van de weg of fleur je festival op met kleurrijke exemplaren. Een spandoek kan je voor veel gelegenheden inzetten. Zowel zakelijk als privé. Verras bijvoorbeeld je moeder, buurman of goede vriend met een spandoek voor zijn of haar verjaardag.

Kortom: Wil je jouw doelgroep op een opvallende manier bereiken? Je kan helemaal los gaan met het ontwerp van een spandoek.

Heldere communicatie en opvallen?

Kies voor een spandoek

 • Gratis ontwerp van jouw spandoek

 • Altijd een oplossing op maat

 • 3 jaar garantie op jouw signing

Gratis en vrijblijvend

Spandoek: Groots opvallen

Hoeveel m² wordt jouw boodschap?

Voor welke gelegenheid maak jij een spandoek?

Wil jij als particulier een spandoek bedrukken? Voor je moeder die Sarah ziet, voor je dochter die geslaagd is, voor de geboorte van je neefje of gewoon als decoratie voor in de tuin? Of steek je jouw bestelling zakelijk in? Een doek voor bij de voetbalclub, een reclame-uiting voor aan een dranghek of om het jubileum van een collega te vieren? Voor elke bijzondere gelegenheid is er een spandoek op maat te maken. Presenteer jouw boodschap strak gespannen!

Kwaliteit waar je u tegen zegt

Je mag van ons spandoek een hoge kwaliteit verwachten. Door te kiezen voor de materialen Frontlit, PVC of bisonyl weet je zeker dat de spandoeken voor buiten weer- en windbestendig zijn. Wel zo fijn wanneer je een spandoek buiten gebruikt. Door de nieuwste productietechnologie bedrukken wij elk detail op jouw spandoek haarscherp.

Wil je het doek in een frame plaatsen? Dan kunnen we jouw spandoek voorzien van ringen. We adviseren je om de randen te laten omzoomen. Zo heb je geen scherpe randjes en ziet het er verzorgd uit. Nog geen frame? Mull2media levert standaard muurframes, vrijstaande frames, beursframes en frames geheel op maat. Nu het ontwerp nog! Een spandoek ontwerpen, onze vormgevers hebben dat in een handomdraai voor je gereed. Kom je wensen eens bespreken onder het genot van een kopje koffie (of thee ?) of pak de telefoon en bel ons.

Voordelen

De pluspunten van een spandoek

 • Goedkope manier van reclame maken
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media

 • Korte doorlooptijd
  In sommige gevallen monteren we buitenreclame al binnen 1 week

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Deze vorm van buitenreclame is aanpasbaar