Opvallen met spandoekframes.

Optimale attentie waarde

Hang je spandoeken stevig op met onze spandoekframes! De industriële look, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken spandoekframes erg populair. In deze frames staan jouw spandoeken altijd mooi gespannen voor optimale attentie waarde.

Het is ideaal als gevelreclame, omdat je met een spandoek wisselende acties en thema’s kunt communiceren. Een goed medium om extra reclame te maken en dit wordt dan ook veelvuldig gedaan.

Daarom kies je voor spandoekframes door Mull2media

  • Snel en goedkoop spandoeken laten maken;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;

  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd;

  • Snelle levering van jouw spandoek;

  • 100% tevredenheidsgarantie.

Gratis en vrijblijvend

Diverse spandoekframes.

Weer- en windbestendig.

Mull2media levert standaard muurframes, vrijstaande frames, beursframes en frames geheel op maat. Allemaal weer- en windbestendig. Uiteraard is het mogelijk om deze inclusief een bijpassend full colour spandoek bij te bestellen.

Onze spandoekframes worden standaard met koppelstukken, muurbeugels en elastieken/spinhaken geleverd. Het is bij ons ook mogelijk om alleen een spandoekframe, een spandoek of de losse onderdelen te bestellen.

Spandoek Doetinchem Achterhoek

Hoogwaardige kwaliteit spandoekframes.

Hoge kwaliteit aluminium buizen en koppelstukken.

Onze spandoekframes zijn van aluminium. Wij maken uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit aluminium buizen en koppelstukken. Er zijn namelijk veel verschillende formaten en diktes beschikbaar, maar weten uit ervaring dat bepaalde formaten en diktes uiteindelijk tot ontevredenheid zullen leiden.

Daarom bieden wij uitsluitend 48,8 mm dikke aluminium buizen met een standaard wanddikte van 3 mm.

Spandoekframes - Doetinchem Achterhoek
Spandoekframes
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5.

4 / 5

Wij hebben een kast laten wrappen door Mull2media. Dit ging snel en nauwkeurig. Bedankt.

5 / 5

De samenwerking verloopt erg prettig. Wat je ook nodig hebt, vraag het Mull2Media. Alle vragen worden snel beantwoord en doorgezet naar de juiste afdeling en professioneel aangepakt. Al met met al, wat je ook maar nodig hebt, bij Mull2Media ben je aan het juiste adres. Snel, kundig, vriendelijk en complete service.

4 / 5

Toen ik bij Mull2media terecht kwam voor een website werd ik goed geholpen. Rustig en begripvol. Ik ben tevreden over het resultaat.