Opvallen met spandoekframes.

Optimale attentie waarde

Hang je spandoeken stevig op met onze spandoekframes! De industriële look, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken spandoekframes erg populair. In deze frames staan jouw spandoeken altijd mooi gespannen voor optimale attentie waarde.

Het is ideaal als gevelreclame, omdat je met een spandoek wisselende acties en thema’s kunt communiceren. Een goed medium om extra reclame te maken en dit wordt dan ook veelvuldig gedaan.

Meer over onze spandoeken

Daarom kies je voor spandoekframes door Mull2media

  • Snel en goedkoop spandoeken laten maken;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;

  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd;

  • Snelle levering van jouw spandoek;

  • 100% tevredenheidsgarantie.

Neem contact met ons op

Gratis en vrijblijvend

Diverse spandoekframes.

Weer- en windbestendig.

Mull2media levert standaard muurframes, vrijstaande frames, beursframes en frames geheel op maat. Allemaal weer- en windbestendig. Uiteraard is het mogelijk om deze inclusief een bijpassend full colour spandoek bij te bestellen.

Onze spandoekframes worden standaard met koppelstukken, muurbeugels en elastieken/spinhaken geleverd. Het is bij ons ook mogelijk om alleen een spandoekframe, een spandoek of de losse onderdelen te bestellen.

Spandoek Doetinchem Achterhoek

Hoogwaardige kwaliteit spandoekframes.

Hoge kwaliteit aluminium buizen en koppelstukken.

Onze spandoekframes zijn van aluminium. Wij maken uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit aluminium buizen en koppelstukken. Er zijn namelijk veel verschillende formaten en diktes beschikbaar, maar weten uit ervaring dat bepaalde formaten en diktes uiteindelijk tot ontevredenheid zullen leiden.

Daarom bieden wij uitsluitend 48,8 mm dikke aluminium buizen met een standaard wanddikte van 3 mm.

Neem contact met ons op
Spandoekframes - Doetinchem Achterhoek
Spandoekframes
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3.

5 / 5

Al diverse producten bij Mull2media afgenomen. Ik werd altijd snel geholpen en de service is perfect. Daarnaast is de online tool van offerte, opdracht en afwikkeling overzichtelijk en duidelijk. Het eindproduct is van super kwaliteit. Kortom, een zeer tevreden klant.

5 / 5

Vorig jaar zijn wij gestart met een nieuwe huisvesting voor ons bedrijf. Mull2media heeft ons super geholpen met verschillende diensten. Prettig contact en een fijn bedrijf om mee samen te werken.

4 / 5

Onze ramen zijn vakkundig ingemeten en voorzien van folie. Bedankt jongens!