Sponsoring.

Wanneer ideeën werkelijkheid kunnen worden.

Je bent lid van een vereniging, organiseert een evenement of bent betrokken bij een ander goed initiatief. Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om (financiële) steun te krijgen van bedrijven. Je wil tenslotte onder de aandacht komen én zichtbaar zijn. En laten wij als reclamemakers daar nou kei goed in zijn, die zichtbaarheid creëren. We mogen dan ook met trots zeggen dat wij sponsor zijn van een aantal mooie lokale verenigingen, evenementen en initiatieven. Die zetten we graag even in de spotlight!

Daag jij ons uit?!

We dragen vaak ons steentje bij in de vorm van reclame-uitingen. Wat dacht je van spandoeken, roll-up banners, reclameborden en meer. Dit wil niet zeggen dat we zomaar alles en iedereen sponsoren. We maken weloverwogen keuzes. Je mag altijd een poging wagen als je durft! Dus overtuig ons en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen in de toekomst. Want als we allemaal iets goeds doen voor een ander, dan wordt de wereld nog een beetje mooier (met reclame-uitingen)!

En voor wat, hoort wat. Als sponsor waarderen we het, dat ook wij een beetje naamsbekendheid krijgen door onze naam te delen in communicatie-uitingen. Komen we samen vast wel uit! Je mag altijd bij ons binnenwandelen, ons mailen of bellen, vinden we leuk!

Trotse sponsor!

 • Regionale en persoonlijke betrokkenheid

 • Creëren van zichtbaarheid

 • Voor wat, hoort wat!

Gratis en vrijblijvend

Portfolio

Wij laten het graag zien.

 • Wist je dat je vanaf nu in Dinxperlo terecht kunt voor een potje padel? Dit weekend opende HC Indoor Padel daar haar deuren. Spiksplinternieuwe banen, die er prachtig bij liggen én de ruimte strak aangekleed met diverse soorten visuele reclame. Daar hebben wij als trotse sponsor een handje bij mogen helpen. We hebben zelfs onze ‘eigen padelbaan’. Dus, wie daagt ons uit om een balletje te meppen op baan 1?

Contactgegevens

 • Kantoor
  Ruimzichtlaan 1 & 3
  7001 CG Doetinchem

 • Zakelijk
  KvK: 64771326
  BTW: NL855831698.B01

 • Kom in contact
  info@mull2media.nl
  0314 – 36 15 16

 • Factuur betalen?
  IBAN: NL23RABO0120563851
  BIC: RABONL2U